topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cremet sødkartoffeldhal

Cremet sødkartoffeldhal

med sprøde korianderchips og mild yoghurt

I aften vi laver en cremet suppe, den populære indiske suppe dhal. Vores version indeholder linser, sojasauce, kokosmælk, ovnbagte søde kartofler, spinat og masser af dejlige krydderier. Vi serverer vores dhal med kølende yoghurt og sprøde hjemmelavede korianderchips.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk
Soja
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 pose

Koriander

2 stk

Tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

100 g

Røde linser

(Kan indeholde Gluten)

10 g

Ingefærpasta

4 g

Curry-On

30 g

Spinat

75 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

450 g

Sød kartoffel

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

1 stk

Løg

180 ml

Kokosmælk

4 g

Mild Mahal

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

1 spsk

Olie til stegning

2 dl

Vand til gryderet

¼ tsk

Salt til gryderet

2 spsk

Olie til urteolie

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3925 kJ
Kalorier (kcal)938 kcal
Fedt44.9 g
Mættet fedt18.8 g
Kulhydrat100.9 g
Sukker7.1 g
Protein24.8 g
Salt5.9 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær sød kartoffel (uskrællet) i 2 cm tern.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 20-30 min, eller indtil møre.

Steg løg
2

Imens, hak løg fint.

Skyl linser.

Opvarm olivenolie i en gryde på middelhøj varme.

Steg løg i 2-3 min, eller indtil velduftende.

Tilsæt ingefærpasta, Mild Mahal og Curry-On, og steg videre i 1-2 min, eller indtil velduftende.

Kog linser
3

Tilsæt kokosmælk, linser, vand, grøntsagsbouillon, sojasauce, salt og et nip peber, og rør rundt.

Bring i kog, sænk til lav varme, og lad simre under låg i 20-22 min, eller indtil linserne er bløde.

Bag korianderchips
4

Imens, hak koriander fint.

Bland koriander, olivenolie og et nip salt og peber i en lille skål.

Skær tortillabrød i 3 cm tykke strimler.

Fordel på en bageplade med bagepapir, og smør med korianderolie.

Bag i ovnen i 4-6 min, eller indtil gyldne og sprøde.

TIP: Hold øje med chipsene, så de ikke brænder på.

Tilsæt kartofler
5

Skyl spinat.

Tilsæt kartofler og spinat til gryden, og rør indtil spinaten er faldet sammen.

TIP: Tilsæt et ekstra skvæt vand, hvis dhalen virker tyk.

Server
6

Anret dhal i dybe tallerkener.

Top med yoghurt.

Server med korianderchips.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image