Har du aldrig hørt om korma? Det er en mild indisk gryderet med kød og grøntsager og masser af dejlige krydderier. Vores version indeholder svinekød, løg, spinat, tomat, karry, indiske krydderier og kokosmælk. Vi serverer vores korma med luftige basmatiris og pynter med frisk koriander.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
300 g
Svinekamfilet
4 g
Mild Mahal
4 g
Curry-On
125 ml
Kokosmælk
150 g
Basmatiris
½ stk
Lime
1 stk
Løg
4 g
Kyllingebouillon
1 stk
Tomat
30 g
Spinat
(Kan indeholde Selleri)
1 stk
Hvidløgsfed
1 pose
Koriander
3 dl
Vand (trin 1)
½ tsk
Salt (trin 1)
1 spsk
Olivenolie (trin 3)
1 dl
Vand (trin 4)
½ tsk
Salt (trin 4)
Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en gryde.
Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.
Imens, skær løg i tynde, halve skiver.
Pres eller hak hvidløg fint.
Skær lime [½ stk, 2P] i både.
Skær tomat i 1 cm tern.
Skyl spinat under koldt vand i et dørslag.
Skær svinekød i 2 cm tern på et andet skærebræt.
Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg svinekød og løg med et nip salt, Mild Mahal og Curry-On i 2-3 min, eller indtil næsten bløde.
Tilsæt hvidløg og tomat, og steg videre i 30 sek, eller indtil velduftende.
Tilsæt vand [1 dl | 2 dl], kokosmælk [1/2 pakke, 2P], kyllingebouillon, salt [1/2 tsk | 1 tsk] og et skvæt limesaft, sænk til middel varme, og lad simre i 2-3 min, eller indtil saucen er tyknet og kødet er gennemstegt.
Tilsæt spinat, og vend sammen indtil den er faldet sammen.
Pluk koriander.
Anret ris og korma i dybe tallerkener.
Top med koriander.
Server med resterende limebåde.
TIP: Spring korianderen over, eller brug mindre, hvis du ikke er til smagen.