topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cremet svinekøds-'korma'

Cremet svinekøds-'korma'

med basmatiris og frisk koriander

Har du aldrig hørt om korma? Det er en mild indisk gryderet med kød og grøntsager og masser af dejlige krydderier. Vores version indeholder svinekød, løg, spinat, tomat, karry, indiske krydderier og kokosmælk. Vi serverer vores korma med luftige basmatiris og pynter med frisk koriander.

Tags:
Hurtig
Hvedefri
Mælkefri
Allergener:
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Svinekamfilet

4 g

Mild Mahal

125 ml

Kokosmælk

150 g

Basmatiris

½ stk

Lime

1 stk

Løg

4 g

Kyllingebouillon

1 stk

Tomat

30 g

Spinat

1 pose

Koriander

20 g

Gul karrypasta

(Indeholder Sennep)

1 g

Chiliflager

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

1 dl

Vand (trin 4)

½ tsk

Salt (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2848 kJ
Kalorier (kcal)681 kcal
Fedt26.9 g
Mættet fedt13.5 g
Kulhydrat67.8 g
Sukker6.3 g
Protein38.6 g
Salt5.3 g

Redskaber

Stegepande
Medium Saucepan

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en gryde.

Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet. 

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler. 

Forbered råvarer
2

Imens, skær løg i tynde, halve skiver.

Skær lime [½ stk, 2P] i både.

Hak tomat fint.

Skyl spinat.

Skær svinekød i 2 cm tern på et andet skærebræt, og krydr med salt.

Steg kød
3

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg svinekød og løg med Mild Mahal og Curry-On i 3-4 min, eller indtil næsten bløde.

Tilsæt tomat, og steg videre i 30 sek, eller indtil velduftende.

Lav korma
4

Tilsæt vand [1 dl | 2 dl], kokosmælk [1/2 pakke, 2P], kyllingebouillon, chiliflager, salt [1/2 tsk | 1 tsk] og et skvæt limesaft, sænk til middel varme, og lad simre i 2-3 min, eller indtil saucen er tyknet og kødet er gennemstegt.

TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt. - Undlad chiliflagerne, eller brug mindre, hvis ikke alle er til stærk mad.

Tilsæt spinat
5

Tilsæt spinat, og vend sammen indtil den er faldet sammen.

Pluk koriander.

Server
6

Anret ris og korma i dybe tallerkener.

Top med koriander.

Server med resterende limebåde.

TIP: Spring korianderen over, eller brug mindre, hvis du ikke er til smagen.