Cremet svinekødsgryde
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cremet svinekødsgryde

Cremet svinekødsgryde

med røget paprika og frisk spinat

I aften frister vi med vidunderlig hyggemad, der vil blive slugt af hele familien. Vi tilbereder en fantastisk svinekødsgryde, der får en spændende smag af sojasauce og røget paprika og en dejlig cremethed af fløde og tomater. Vi serverer vores gryderet med luftige ris og frisk spinat. Regn ikke med rester i aften!

Tags:
Hurtig
Børnevenlig
Allergener:
Mælk
Hvede
Soja
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 pakke

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

4 g

Røget paprika

4 g

Kyllingebouillon

1 stk

Løg

1 stk

Tomat

30 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

300 g

Svinekamfilet

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

150 g

Langkornede hvide ris

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2933 kJ
Kalorier (kcal)701 kcal
Fedt26.9 g
Mættet fedt11.7 g
Kulhydrat71.9 g
Sukker8 g
Protein40.7 g
Salt5.4 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en gryde.

Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 11 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler. 

Forbered råvarer
2

Imens, skær løg i tynde, halve skiver.

Hak tomat groft.

Skyl spinat. 

Skær svinekød i 2 cm tern på et andet skærebræt, og krydr med et nip salt.

Steg kød og løg
3

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme. 

Steg svinekød og løg i 2-3 min, eller indtil løgene er bløde. 

Tilsæt sojasauce og røget paprika, og steg videre i 1 min, eller indtil kødet er gennemstegt.

TIP: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Tilsæt tomat
4

Tilsæt tomat, og steg i yderligere 1-2 min.

Lav sauce
5

Sænk til middel varme.

Tilsæt madlavningsfløde og kyllingebouillon, og lad simre i 2-3 min, eller indtil tyknet.

Smag til med salt og peber.

TIP: Tilsæt et ekstra skvæt vand, hvis saucen virker tyk.

Server
6

Anret ris i dybe tallerkener.

Top med spinat og svinekødsgryde.