I aften frister vi med vidunderlig hyggemad, der vil blive slugt af hele familien. Vi tilbereder en fantastisk svinekødsgryde, der får en spændende smag af sojasauce og røget paprika og en dejlig cremethed af fløde og tomater. Vi serverer vores gryderet med luftige ris og frisk spinat. Regn ikke med rester i aften!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 pakke
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
4 g
Røget paprika
4 g
Kyllingebouillon
1 stk
Løg
1 stk
Tomat
30 g
Spinat
(Kan indeholde Selleri)
300 g
Svinekamfilet
25 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
150 g
Langkornede hvide ris
3 dl
Vand (trin 1)
½ tsk
Salt (trin 1)
1 spsk
Olivenolie (trin 3)
Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en gryde.
Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 11 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.
Imens, skær løg i tynde, halve skiver.
Hak tomat groft.
Skyl spinat.
Skær svinekød i 2 cm tern på et andet skærebræt, og krydr med et nip salt.
Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg svinekød og løg i 2-3 min, eller indtil løgene er bløde.
Tilsæt sojasauce og røget paprika, og steg videre i 1 min, eller indtil kødet er gennemstegt.
TIP: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Tilsæt tomat, og steg i yderligere 1-2 min.
Sænk til middel varme.
Tilsæt madlavningsfløde og kyllingebouillon, og lad simre i 2-3 min, eller indtil tyknet.
Smag til med salt og peber.
TIP: Tilsæt et ekstra skvæt vand, hvis saucen virker tyk.
Anret ris i dybe tallerkener.
Top med spinat og svinekødsgryde.