Nem og velsmagende aftensret med svinemørbrad, kogte kartofler, hvidløgsstegt broccoli og zucchini og en spændende sennepssauce med en skøn smag af fløde. Hurtigt og velsmagende til weekenden eller til en festlig hverdagsaften!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
400 g
Små kartofler
250 g
Broccoli
1 stk
Zucchini
1 stk
Hvidløgsfed
250 g
Svinemørbrad
1 pakke
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder Selleri)
12 g
Sennep
(Indeholder Sennep)
½ spsk
Olivenolie (trin 4)
¼ tsk
Salt (trin 5)
Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Kog kartofler (uskrællet) i 11-13 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv. Hæld vand fra, og stil til side. Læg låg på for at holde på varmen.
Skær broccoli i små buketter og stokken i 2 cm tern. Hak zucchini groft. Pres eller hak hvidløg fint. Skær svinemørbrad i skiver (3 pr. person) på et andet skærebræt.
Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg broccoli og zucchini i 2-3 min, eller indtil næsten møre. Tilsæt hvidløg, og steg videre i 30 sek. Krydr med et nip salt* og peber*, og overfør til en skål med låg for at holde på varmen.
Opvarm olivenolie* [1/2 spsk I 1 spsk] i samme stegepande på middelhøj varme. Krydr svinemørbrad med et nip salt* og peber*, og steg i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.
Tilsæt madlavningsfløde, sennep, grøntsagsbouillon, salt* [¼ tsk | ½ tsk] og et nip peber*, og lad simre i 1-2 min, eller indtil let tyknet.
Anret kartofler, svinemørbrad og grøntsager i dybe tallerkener. Top svinemørbrad med sennepsauce.