Nem og velsmagende aftensret med svinemørbrad, kogte kartofler, hvidløgsstegt broccoli og zucchini og en spændende sennepssauce med en skøn smag af fløde. Hurtigt og velsmagende til weekenden eller til en festlig hverdagsaften!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
400 g
Små kartofler
250 g
Broccoli
1 stk
Zucchini
1 stk
Hvidløgsfed
250 g
Svinemørbrad
4 g
Hvide Løjer & Urter
6 g
Grov sennep
(Indeholder Sennep)
150 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
4 g
Kyllingebouillon
½ spsk
Olivenolie (trin 4)
1 spsk
Vand (trin 5)
Bring en mellemstor gryde med saltet vand i kog.
Kog kartofler i 12-15 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv, og hæld vand fra.
Krydr med et nip salt og peber, og stil til side med låg på.
Imens, skær broccoli i små buketter og stokken i 2 cm tern.
Skær zucchini i 2 cm tern.
Pres eller hak hvidløg fint.
Skær svinemørbrad i skiver (3 pr. person) på et andet skærebræt, og krydr med et nip salt og peber.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg broccoli, zucchini og Hvide Løjer & Urter i 2-3 min, eller indtil møre.
Tilsæt hvidløg, og steg videre i 30 sek, eller indtil velduftende.
Krydr med salt og peber, og overfør til en skål med låg.
Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i samme stegepande på middelhøj varme.
Steg svinemørbrad i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.
TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.
Tilsæt madlavningsfløde, sennep [1/2 pakke, 2P], kyllingebouillon, vand [1 spsk I 2 spsk] og et nip peber, og lad simre i 1-2 min, eller indtil senneppen er opløst.
TIP: Spring senneppen over, eller brug mindre, hvis du ikke er til smagen.
Anret kartofler, svinemørbrad og grøntsager i dybe tallerkener.
Top svinemørbrad med sennepsauce.