topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cremet tomat-basilikumlaks

Cremet tomat-basilikumlaks

med spaghetti og gulerod-spinatsalat

En lækker laksefilet spiller hovedrollen i aftenens udsøgte fiskeret. Vi serverer laksen med spaghetti i en cremet sauce med soltørrede tomater, og på siden en enkel spinatsalat. En middag hvor du og dine medspisende bliver forkælet med det bedste fra havet!

Tags:
Hurtig
Allergener:
Hvede
Gluten
Fisk
Mælk
Selleri
Sennep
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 pakke

Spaghetti

(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Sennep, Soja)

1 stk

Gulerod

30 g

Spinat

250 g

Laksefilet

(Indeholder Fisk)

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

1 stk

Hvidløgsfed

25 g

Soltørrede tomater

4 g

Hello Sunrise

(Indeholder Selleri, Sennep)

1 pose

Basilikum

10 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 dl

Gemt pastavand

2 spsk

Smør til pasta

1 spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

1 spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til fisk

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4678 kJ
Kalorier (kcal)1118 kcal
Fedt73.4 g
Mættet fedt31.9 g
Kulhydrat74.6 g
Sukker10.9 g
Protein43.3 g
Salt2.3 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog spaghetti
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'.

Gem en kop med pastavand, og hæld resten fra.

Vend pasta med smør i gryden, og hold varm.

TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Bland salat
2

Imens, skræl gulerod til lange, tynde bånd, og hak det sidste stykke fint.

Skyl spinat.

Bland gulerod, spinat, olivenolie, salt og et nip peber i en skål.

Steg laks
3

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Dup laks tør med køkkenrulle, og krydr med salt.

Steg med skindsiden nedad i 3-4 min. Vend laks, og steg videre i 3-5 min, eller indtil gylden og gennemstegt.

TIP: Laksen er færdig, når kødet er mat i midten. 

Bland sauce
4

Imens, blend madlavningsfløde, pastavand, hvidløg, soltørrede tomater, Hello Sunrise og et nip salt og peber med en stavblender i en kande.

TIP: Hak soltørrede tomater fint, og bland med madlavningsfløde, hvidløg, pastavand, Hello Sunrise og et nip salt og peber i en skål, hvis du ikke har en stavblender.

Varm sauce
5

Hak basilikum fint.

Overfør laks til en tallerken.

Kom sauce i samme stegepande, og lad simre i 1-2 min, eller indtil gennemvarmet.

Tilsæt pasta og basilikum, og vend sammen.

Server
6

Anret laks, pasta og salat i skåle.

Top laks med resterende sauce.

Drys med finrevet ost.