Cremet urtetortelloni
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cremet urtetortelloni

Cremet urtetortelloni

med ovnbagt jordskok og italiensk hård ost

Alt som er cremet kan vi godt lide! Vi gør det nemt i dag med tortelloni fyldt med spinat og ricotta. Vi blander vores pasta i en cremet sauce med løg, hvidløg, kål, timian og fløde. Vi serverer vores cremet urtetortelloni med ovnbagt jordskok, høvlet hård ost og hakkede hasselnødder.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Nødder
Mælk
Selleri
Hvede
Æg
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 pose

Timian

300 g

Jordskok

1 stk

Løg

2 stk

Hvidløgsfed

20 g

Hasselnødder

(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Havre, Jordnødder, Rug)

1 stk

Citron, økologisk

50 g

Grønkål, skåret

1 pakke

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

4 g

Hvide Løjer & Urter

300 g

Tortelloni m. ricotta og spinat

(Indeholder Hvede, Mælk, Æg, Gluten Kan indeholde Bløddyr, Selleri, Nødder, Fisk, Krebsdyr, Sennep, Soja)

20 g

Italiensk hård ost, høvlet

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3603 kJ
Kalorier (kcal)861 kcal
Fedt38.5 g
Mættet fedt15.3 g
Kulhydrat94.7 g
Sukker16.1 g
Protein26.9 g
Salt2.9 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Bag jordskok
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Pluk timian [2 stilke | 4 stilke]. Skær jordskok i 1 cm tern. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, drys med halvdelen af timian, og krydr med et stort nip salt* og peber*. Bag i ovnen i 20-25 min, eller indtil gylden. TIP: Hold længst oppe på timianstilken, og træk fingrene ned langs stilken for at frigøre bladene.

Forbered råvarer
2

Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Hak løg fint. Pres eller hak hvidløg fint. Hak hasselnødder groft. Riv citronskal, og skær citron i både. TIP: Vandet skal være salt som havvand.

Steg grøntsager
3

Opvarm olivenolie* [1/2 spsk | 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme, når jordskokkerne har 10 min tilbage. Steg løg, hvidløg, grønkål og resterende timian i 3-4 min. Sænk til middel varme, og tilsæt madlavningsfløde, et nip citronskal, et skvæt citronsaft, grøntsagsbouillon, Hvide Løjer & Urter og et nip salt* og peber*, og lad simre i 5 min.

Kog pasta
4

Tilsæt pasta til gryden med kogende vand*, og kog i 1-2 min. Gem en smule pastavand [1 dl | 2 dl], og hæld resten fra. Vend eventuelt pasta med en smule olivenolie* i gryden.

Tilsæt pasta
5

Tilsæt pasta og pastavand til stegepanden, og vend sammen.

Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener. Top med jordskok. Drys med hård ost og hasselnødder.