Alt som er cremet kan vi godt lide! Vi gør det nemt i dag med tortelloni fyldt med spinat og ricotta. Vi blander vores pasta i en cremet sauce med løg, hvidløg, kål, timian og fløde. Vi serverer vores cremet urtetortelloni med ovnbagt jordskok, høvlet hård ost og hakkede hasselnødder.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 pose
Timian
300 g
Jordskok
1 stk
Løg
2 stk
Hvidløgsfed
20 g
Hasselnødder
(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Havre, Jordnødder, Rug)
1 stk
Citron, økologisk
50 g
Grønkål, skåret
1 pakke
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder Selleri)
4 g
Hvide Løjer & Urter
300 g
Tortelloni m. ricotta og spinat
(Indeholder Hvede, Mælk, Æg, Gluten Kan indeholde Bløddyr, Selleri, Nødder, Fisk, Krebsdyr, Sennep, Soja)
20 g
Italiensk hård ost, høvlet
(Indeholder Mælk)
½ spsk
Olivenolie (trin 3)
Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Pluk timian [2 stilke | 4 stilke]. Skær jordskok i 1 cm tern. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, drys med halvdelen af timian, og krydr med et stort nip salt* og peber*. Bag i ovnen i 20-25 min, eller indtil gylden. TIP: Hold længst oppe på timianstilken, og træk fingrene ned langs stilken for at frigøre bladene.
Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Hak løg fint. Pres eller hak hvidløg fint. Hak hasselnødder groft. Riv citronskal, og skær citron i både. TIP: Vandet skal være salt som havvand.
Opvarm olivenolie* [1/2 spsk | 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme, når jordskokkerne har 10 min tilbage. Steg løg, hvidløg, grønkål og resterende timian i 3-4 min. Sænk til middel varme, og tilsæt madlavningsfløde, et nip citronskal, et skvæt citronsaft, grøntsagsbouillon, Hvide Løjer & Urter og et nip salt* og peber*, og lad simre i 5 min.
Tilsæt pasta til gryden med kogende vand*, og kog i 1-2 min. Gem en smule pastavand [1 dl | 2 dl], og hæld resten fra. Vend eventuelt pasta med en smule olivenolie* i gryden.
Tilsæt pasta og pastavand til stegepanden, og vend sammen.
Anret pasta i dybe tallerkener. Top med jordskok. Drys med hård ost og hasselnødder.