Confiteret andelår og rødvinssauce
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Confiteret andelår og rødvinssauce

Confiteret andelår og rødvinssauce

med bagte rodfrugter og grøn bønnesalat

Tags:
Hvedefri
Allergener:
Sulfitter
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

120 g

Rødvinssauce

(Indeholder Sulfitter)

430 g

Sous vide andelår, konfiteret

10 g

Pinjekerner

(Kan indeholde Hvede, Nødder, Jordnødder, Sesam, Byg, Havre, Rug, Spelt)

1 stk

Butternutsquash

300 g

Kartofler

1 stk

Rosmarin

1 stk

Rødbede

40 g

Rucola

20 g

Italiensk hård ost, høvlet

(Indeholder Mælk)

1 stk

Løg

1 pose

Timian

150 g

Grønne bønner

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

½ spsk

Olie til ris

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

1 spsk

Olie til stegning

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4017 kJ
Kalorier (kcal)960 kcal
Fedt47.3 g
Mættet fedt12.1 g
Kulhydrat72.2 g
Sukker14.8 g
Protein60.1 g
Salt4.5 g

Fremgangsmåde

1
2
3
4
5
6