Fried chicken with creamy pepper sauce
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Fried chicken with creamy pepper sauce

med bagte grøntsager og cremet pebersauce

Hvem kan sige nej til kylling, ovnbagte kartofler og grøntsager, og en fantastisk pebersauce? Vi ovnbager kartofler, rødløg, gulerødder og peberfrugt, som vi har krydret med vores skønne krydderiblanding, som vi kalder Middelhavsdrøm. Samtidig steger vi kylling til perfektion, og tilbereder en vidunderlig pebersauce med fløde og persille!

Tags:
Nem
Kalorielet
Hvedefri
Proteinrig
Allergener:
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Zucchini

4 g

Middelhavsdrøm

4 g

Kyllingebouillon

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

500 g

Kartofler

280 g

Kyllingebryst

1 stk

Rødløg

2 stk

Gulerod

1 pose

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olie til stegning

2 spsk

Vand til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2608 kJ
Kalorier (kcal)623 kcal
Fedt21.7 g
Mættet fedt9.6 g
Kulhydrat62.6 g
Sukker17.9 g
Protein44.1 g
Salt1.3 g

Fremgangsmåde

Tænd for ovnen
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft.

2

Halver kartofler (uskrællet) og skær i 2 cm tern. Skær rødløg i 2 cm både. Skær gulerod (uskrællet) i stave. Skær peberfrugt i 1 cm strimler. Hak persille fint.

3

Fordel kartofler, rødløg, gulerod og peberfrugt på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med Middelhavsdrøm, og et stort nip salt og peber, og vend sammen. Bag i ovnen indtil møre, 25-30 min. TIP: Brug to bageplader til 4P.

TIP: Benyt flere bageplader hvis de er overfyldte

Steg kylling
4

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg kylling i 5-6 min på hver side, indtil gennemstegt. Krydr med salt og peber. Stil til side på en tallerken og dæk med sølvpapir. TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Lav pebersauce
5

Sænk varmen på stegepanden til middel varme. Tilsæt et skvæt vand, madlavningsfløde, kyllingebouillon og et stort nip peber. Tilsæt kødsaft fra kylling, og lad simre i 3-4 min. Rør i persille (gem lidt til pynt) og smag til med salt.

6

Anret kylling og bagte grøntsager på tallerkener. Top med cremet pebersauce og drys med resterende persille.