Fyldig pulled beef gryderet
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Fyldig pulled beef gryderet

Fyldig pulled beef gryderet

med kartoffelmos og grønne bønner

En fyldig grydret er den ultimative hyggemad. Vores velduftende variant indeholder pulled beef, løg, gulerod, rødvinssauce, kyllingebouillon, Worcestershire sauce og timian. Perfekte tilbehør er cremet kartoffelmos med hvidløg, og kogte grønne bønner med limesaft.

Allergener:
Sulfitter
Soja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Bagekartoffel

2 stk

Hvidløgsfed

300 g

Pulled beef

1 stk

Løg

1 stk

Gulerod

60 g

Rødvinssauce

(Indeholder Sulfitter)

1 stk

Worcestershire sauce

(Indeholder Soja)

4 g

Kyllingebouillon

1 pose

Timian

½ stk

Citron

75 g

Grønne bønner

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 spsk

Mælk (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

1 spsk

Smør (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2732 kJ
Kalorier (kcal)653 kcal
Fedt29.8 g
Mættet fedt11.2 g
Kulhydrat64.1 g
Sukker15.2 g
Protein33.9 g
Salt4.6 g

Redskaber

Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Lav kartoffelmos
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Skræl kartofler, og skær i 2 cm tern. Skræl hvidløg.

Kog kartofler og hvidløg i 11-13 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv. Hæld vand fra, og tilsæt mælk [3 spsk | 6 spsk], salt [½ tsk | 1 tsk] og et nip peber. Mos med en kartoffelmoser eller gaffel, og stil til side med låg på.

TIP: Tilsæt en klat smør for en mere cremet mos.

Forbered grøntsager
2

Imens, hak løg fint.

Riv gulerod (uskrællet) groft.

Steg løg og gulerod
3

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en mellemstor gryde på middelhøj varme.

Steg løg og gulerod i 3-4 min, indtil let bløde.

Lav gryderet
4

Tilsæt kød (inklusive lage fra pakken), rødvinssauce, kyllingebouillon, Worcestershire sauce og timianstilk, og lad simre under låg i 10-12 min på middel varme.

Fjern derefter timianstilk og tilsæt smør [1 spsk I 2 spsk].

TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis gryderetten virker tør.

Kog grønne bønner
5

Imens, bring en gryde med saltet vand i kog. 

Skær ender af grønne bønner, og kog i 5-6 min,  indtil bløde, og hæld vand fra. 

Halver citron [½ stk, 2P].

Server
6

Anret gryderet, kartoffelmos og grønne bønner i dybe tallerkener.

Pres limesaft [1 spsk I 2 spsk] over bønnerne.