Begiv dig ud på en madoplevelse i den kulinariske verden med vores Paneret mozzarellaburger med avocado. Denne opskrift giver dig en chance for at eksperimentere med nye smage og teksturer, og gør dit køkken til en legeplads for kulinarisk opdagelse.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Løg
500 g
Kartofler
2 stk
Tomat
1 stk
Avocado
1 pakke
Mozzarella
(Indeholder Mælk)
25 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
1 stk
Salat
2 stk
Briocheboller
(Indeholder Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde Sesam, Soja)
50 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
15 g
Sennep
(Indeholder Sennep)
12 ml
Balsamico
(Indeholder Sulfitter)
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
½ tsk
Salt til kartofler
¼ tsk
Salt til løg
¼ tsk
Salt til salat
½ spsk
Olie til salat
¼ tsk
Salt til mel
2 spsk
Mel til panering
1
Æg til panering
1 spsk
Olie til stegning
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm både.
Skær rødløg i tynde, halve skiver.
Fordel kartofler på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
Når kartofler har 15 min tilbage, fordel rødløg, balsamico, salt og et nip peber på en anden bageplade med bagepapir, og bag med i ovnen i kartoflernes resterende tid.
TIP: Benyt to bageplader, hvis du laver mad til fire personer.
Imens, hæld væde fra mozzarella, og halver. Dup tør med køkkenrulle.
Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i tynde skiver.
Skær roden af salat, og skil bladene ad.
Skær tomat i tynde skiver.
TIP: Paneringen vil sidde bedre fast på mozzarella, hvis mozzarella er helt tør. Læg den mellem to stykker køkkenrulle indtil den skal bruges.
Bland mayonnaise og halvdelen af Ay Cajun-ba i en lille skål.
Bland sennep, olivenolie, salt og et nip peber i en stor skål. Bland salat og tomat i lige inden servering.
Krydr mozzarella med et nip salt.
Bland hvedemel, resterende Ay Cajun-ba, salt og et nip peber i en dyb tallerken.
Pisk æg i en anden dyb tallerken.
Kom panko i en tredje dyb tallerken.
Vend mozzarella i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panko. Dyp igen i æg og panko.
Overfør til en tallerken.
Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme. Steg mozzarella i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemvarm.
Overfør til en tallerken med køkkenrulle, og krydr med et nip salt.
Imens, del boller på midten.
Placer boller direkte på risten i ovnen, og bag i 3-4 min.
Anret kartofler på tallerkener.
Smør cajunmayonnaise på underbollen. Top med mozzarella, salat, rødløg, tomat, avocado og overbollen.
Server med resterende salat.