Paneret mozzarellaburger med avocado
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Paneret mozzarellaburger med avocado

Paneret mozzarellaburger med avocado

med bådkartofler og cajunmayonnaise

Begiv dig ud på en madoplevelse i den kulinariske verden med vores Paneret mozzarellaburger med avocado. Denne opskrift giver dig en chance for at eksperimentere med nye smage og teksturer, og gør dit køkken til en legeplads for kulinarisk opdagelse.

Allergener:
Mælk
Gluten
Hvede
Æg
Sennep
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Løg

500 g

Kartofler

2 stk

Tomat

1 stk

Avocado

1 pakke

Mozzarella

(Indeholder Mælk)

25 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 stk

Salat

2 stk

Briocheboller

(Indeholder Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde Sesam, Soja)

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

15 g

Sennep

(Indeholder Sennep)

12 ml

Balsamico

(Indeholder Sulfitter)

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

¼ tsk

Salt til løg

¼ tsk

Salt til salat

½ spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til mel

2 spsk

Mel til panering

1

Æg til panering

1 spsk

Olie til stegning

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4970 kJ
Kalorier (kcal)1188 kcal
Fedt60.6 g
Mættet fedt16 g
Kulhydrat119.7 g
Sukker20 g
Protein35.5 g
Salt5.8 g

Fremgangsmåde

Bag kartofler og rødløg
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm både.

Skær rødløg i tynde, halve skiver.

Fordel kartofler på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen. 

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Når kartofler har 15 min tilbage, fordel rødløg, balsamico, salt og et nip peber på en anden bageplade med bagepapir, og bag med i ovnen i kartoflernes resterende tid.

TIP: Benyt to bageplader, hvis du laver mad til fire personer.

Forbered fyld
2

Imens, hæld væde fra mozzarella, og halver. Dup tør med køkkenrulle.

Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i tynde skiver.

Skær roden af salat, og skil bladene ad.

Skær tomat i tynde skiver.

TIP: Paneringen vil sidde bedre fast på mozzarella, hvis mozzarella er helt tør. Læg den mellem to stykker køkkenrulle indtil den skal bruges.

Lav dressing
3

Bland mayonnaise og halvdelen af Ay Cajun-ba i en lille skål.

Bland sennep, olivenolie, salt og et nip peber i en stor skål. Bland salat og tomat i lige inden servering.

Paner mozzarella
4

Krydr mozzarella med et nip salt. 

Bland hvedemel, resterende Ay Cajun-ba, salt og et nip peber i en dyb tallerken.

Pisk æg i en anden dyb tallerken. 

Kom panko i en tredje dyb tallerken.

Vend mozzarella i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panko. Dyp igen i æg og panko.

Overfør til en tallerken.

Steg mozzarella
5

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme. Steg mozzarella i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemvarm.

Overfør til en tallerken med køkkenrulle, og krydr med et nip salt.

Imens, del boller på midten.

Placer boller direkte på risten i ovnen, og bag i 3-4 min.

Server
6

Anret kartofler på tallerkener.

Smør cajunmayonnaise på underbollen. Top med mozzarella, salat, rødløg, tomat, avocado og overbollen.

Server med resterende salat.