Gyldenstegt kyllingebryst
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Gyldenstegt kyllingebryst

med ovnbagte rodfrugter og BBQ-sauce

Mør BBQ-marineret kylling har hovedrollen i denne opskrift, som hele familien kommer at elske. Kyllingen svitses gylden, inden den bages færdig i ovnen sammen med kartofler, rodfrugter, zucchini og rødløg. Vi serverer kylling, kartofler og grøntsager med en fantastisk BBQ-sauce med masser af smag.

Tags:
Under 650 kcal
Hvedefri
Proteinrig
Mælkefri
Allergener:
Sulfitter
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

325 g

Kyllingebrystfilet, BBQ-marineret

½ stk

Zucchini

2 g

Kyllingebouillon

300 g

Kartofler

60 g

BBQ-sauce

(Indeholder Sulfitter, Sennep)

2 stk

Rødbede

2 stk

Pastinak

1 pose

Kruspersille

1 stk

Rødløg

2 stk

Gulerod

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til grøntsager

¼ tsk

Salt til kød

½ dl

Vand til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2380 kJ
Kalorier (kcal)569 kcal
Fedt5.4 g
Mættet fedt1.3 g
Kulhydrat89.1 g
Sukker41.1 g
Protein45.6 g
Salt4.4 g

Fremgangsmåde

Bag rodfrugter
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft.

Skær kartofler (uskrællet), rødbede (uskrællet), pastinak (uskrællet) og gulerod (uskrællet) i 2 cm tern.

Fordel rodfrugter på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, og krydr med et nip salt og peber.

Bag i ovnen i 25-30 min.

TIP: Benyt flere bageplader hvis de er overfyldte

2

Skær rødløg i 2 cm både.

Skær zucchini i 2 cm strimler.

Hak persille groft.

Brun kylling
3

Krydr kylling med salt.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Brun kylling i 2 min på hver side.

4

Overfør kylling til en bageplade med bagepapir.

Fordel rødløg og zucchini på samme bageplade, og bag i ovnen i 11-12 min, eller indtil kyllingen er gennemstegt.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Opvarm BBQ-sauce
5

Opvarm samme stegepande på middel varme, når kyllingen og grøntsagerne har 5 min tilbage.

Tilsæt kyllingebouillon, BBQ-sauce og vand, og lad simre i 2-3 min, eller indtil tyknet.

Krydr med et nip salt og peber.

Bland grøntsager med rodfrugter og persille på bagepladen.

Skær kylling i skiver.

6

Anret grøntsager, rodfrugter og kylling på tallerkener.

Top kylling med BBQ-sauce.