Græsk kyllingecouscous
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Græsk kyllingecouscous

Græsk kyllingecouscous

med smuldret salatost og frisk persille

I aften går den kulinariske rejse til Grækenland, og vi frister med vidunderlig kyllingecouscous. Vi blander ovnbagt rødløg og zucchini med bouillonkogt couscous og hakket persille. Vi topper med sprødstegt kylling, salatost, yoghurt og persilleblade.

Tags:
Nem
Under 650 kcal
Max 50g kulhydrater
Proteinrig
Allergener:
Hvede
Gluten
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Løg

½ stk

Zucchini

1 stk

Peberfrugt

325 g

Kyllingebrystfilet, BBQ-marineret

100 g

Fuldkornscouscous

(Indeholder Hvede, Gluten)

4 g

Kyllingebouillon

1 pose

Bredbladet persille

50 g

Græsk salatost

(Indeholder Mælk)

1 pakke

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2.5 dl

Vand (trin 3)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2569 kJ
Kalorier (kcal)614 kcal
Fedt21.6 g
Mættet fedt8.6 g
Kulhydrat50.7 g
Sukker15 g
Protein50.8 g
Salt3.3 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skær rødløg i både. Skær zucchini [½ stk, 2P] og peberfrugt i 1/2 cm tern. Fordel i den ene side på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et stort nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 15-20 min, eller indtil bløde.

2

Smelt en klat smør* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg kylling i 2 min på hver side, eller indtil brunet. Overfør kylling til den anden side af bagepladen, og bag i ovnen i 11-12 min, eller indtil gennemstegt. VIGTIGT: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

3

Bring vand* [2,5 dl | 5 dl] og kyllingebouillon i kog i en gryde. Tilsæt couscous og olivenolie* [1 spsk | 2 spsk], og rør godt rundt. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 5 min, eller indtil vandet er absorberet.

4

Hak persille fint. 

5

Vend rødløg, zucchini, peberfrugt og persille (gem lidt til anretning) i gryden med couscous. Krydr med salt* [¼ tsk | ½ tsk] og et nip peber*. Skær kylling i skiver.

6

Anret couscous på tallerkener. Top med kylling. Drys med smuldret salatost [1/2 pakke, 2P] og resterende persille. Dryp med yoghurt.