topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Gratineret portobello

Gratineret portobello

med ovnstegte kartofler og frisk salat

I aften overrasker vi med en utraditionel opskrift, som helt sikkert vil blive værdsat af alle, der tør smage! De overdådige portobellosvampe bages hele i ovnen med lækker fyld af hvidløg, spinat, ricotta og sprød panko. Svampene får selskab i ovnen af ​​kartofler og løg, der bliver bagt til perfektion. Vi serverer svampe, kartofler og løg sammen med en salat med peberfrugt og spinat, samt pestodressing.

Tags:
<650 kcal 2P-baseret
Vegetarisk
Mad i fad
Allergener:
Mælk
Æg
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Kartofler

1 stk

Løg

60 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

1 stk

Hvidløgsfed

½ stk

Peberfrugt

300 g

Portobello

100 g

Ricotta

(Indeholder Mælk)

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

15 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

4 g

Middelhavsdrøm

7.5 ml

Balsamico

50 g

Cremet pestodressing

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)600 kcal
Energi (kJ)2509 kJ
Fedt29.98 g
Mættet fedt8.2 g
Kulhydrat64.47 g
Sukker13.7 g
Protein20.38 g
Salt2.1 g

Redskaber

Bageplade

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) og løg i 2 cm tern. Skyl spinat, og hak halvdelen fint. Pres eller hak hvidløg fint. Skær peberfrugt [1/2 stk, 2P] i 1 cm strimler.

Fyld svampe
2

Krydr svampe indvendigt med et nip salt* og peber*. Bland hakket spinat, hvidløg, ricotta, halvdelen af finrevet ost og salt [1/2 tsk | 1 tsk] i en lille skål. Fjern stokken fra svampe, og fyld med ricottablanding. Top med panko [1/2 pose, 2P] og resterende finrevet ost.

Gratiner svampe
3

Fordel kartofler og løg på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, drys med Middelhavsdrøm, og krydr med et nip salt* og peber*. Placer svampe på bagepladen, og bag i ovnen i 20-25 min, eller indtil kartoflerne er gyldne og svampene er gennembagte. 

Lav vinaigrette
4

Pisk olivenolie* [1 spsk | 2 spsk] og balsamico [1/2 pakke, 2P] sammen i en mellemstor skål, og krydr med et nip salt* og peber*.

Bland salat
5

Vend peberfrugt og resterende spinat i skålen med vinaigrette, når svampene har 1-2 min tilbage.

Server
6

Anret svampe, kartofler og salat på tallerkener. Dryp med pestodressing.