Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i Hjælpecenter.
Kartofler eller pasta? I aften skal du ikke vælge, vi skal nemlig have gnocchi, der regnes for at være en type pasta, men som faktisk indeholder kartofler! Her tilbyder vi en spændende opskrift med gnocchi, der steges i stedet for at koges! Når gnocchi er stegt blander vi den med en lækker sauce med cherrytomater, zucchini, basilikum, creme fraiche og spinat. Vi topper saucen med sprød hvidløgspangrattato. En fantastisk kombination, som hele familien kommer at elske!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
2 stk
Hvidløgsfed
½ stk
Zucchini
½ stk
Rødløg
12.5 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
75 ml
Crème fraiche
(Indeholder Mælk)
4 g
Middelhavsdrøm
250 g
Cherrytomater
350 g
Gnocchi
(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Soja, Sennep)
1 pose
Basilikum
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder Selleri)
1 g
Chiliflager
20 g
Italiensk hård ost, høvlet
(Indeholder Mælk)
60 g
Spinat
1 spsk
Smør til stegning
¼ tsk
Salt til pangrattato
¼ tsk
Salt til gnocchi
½ spsk
Olie til grøntsager
¼ tsk
Salt til grøntsager
½ dl
Vand til sauce
¼ tsk
Salt til sauce
Pres eller hak hvidløg fint.
Smelt smør i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg hvidløg og panko i 3-4 min, eller indtil gylden og sprød.
Krydr med salt og peber, og overfør til en tallerken.
Hæld olivenolie i samme stegepande (tør af først), så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Steg gnocchi i 6-8 min, eller indtil gylden. Krydr med salt og peber, og overfør til en tallerken.
TIP: Brug to stegepander til 4P. - Tilsæt mere olivenolie, hvis gnocchien sidder fast i panden.
OBS: Gnocchien skal ikke koges inden den steges.
Imens, halver cherrytomater.
Skær zucchini i 1 cm tern.
Skær rødløg i tynde, halve skiver.
Opvarm olivenolie i samme stegepande (tør af først) på middelhøj varme.
Steg rødløg og zucchini i 3-4 min, eller indtil næsten møre.
Tilsæt cherrytomater og Middelhavsdrøm, og steg videre i 3-4 min.
Imens, hak basilikum groft, og skyl spinat.
Sænk til middel varme.
Tilsæt basilikum, crème fraiche, vand, grøntsagsbouillon og et nip chiliflager, og lad simre i 1-2 min.
Tilsæt spinat, og vend sammen.
Krydr med salt og peber.
TIP: Undlad chiliflagerne, eller brug mindre, hvis ikke alle til stærk mad.
Anret grøntsager og sauce i dybe tallerkener.
Top med gnocchi, høvlet ost og hvidløgspangrattato.
Drys med et nip chiliflager.
TIP: Undlad chiliflagerne, eller brug mindre, hvis ikke alle til stærk mad.