topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Gyldenstegt gnocchi

Gyldenstegt gnocchi

med stærk tomatsauce og sprød pangrattato

Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i Hjælpecenter.

Kartofler eller pasta? I aften skal du ikke vælge, vi skal nemlig have gnocchi, der regnes for at være en type pasta, men som faktisk indeholder kartofler! Her tilbyder vi en spændende opskrift med gnocchi, der steges i stedet for at koges! Når gnocchi er stegt blander vi den med en lækker sauce med cherrytomater, zucchini, basilikum, creme fraiche og spinat. Vi topper saucen med sprød hvidløgspangrattato. En fantastisk kombination, som hele familien kommer at elske!

Tags:
Vegetarisk
<650 kcal 2P-baseret
Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Hvidløgsfed

½ stk

Zucchini

½ stk

Rødløg

12.5 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

75 ml

Crème fraiche

(Indeholder Mælk)

4 g

Middelhavsdrøm

250 g

Cherrytomater

350 g

Gnocchi

(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Soja, Sennep)

1 pose

Basilikum

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

1 g

Chiliflager

20 g

Italiensk hård ost, høvlet

(Indeholder Mælk)

60 g

Spinat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Smør til stegning

¼ tsk

Salt til pangrattato

¼ tsk

Salt til gnocchi

½ spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til grøntsager

½ dl

Vand til sauce

¼ tsk

Salt til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2547 kJ
Kalorier (kcal)609 kcal
Fedt26.1 g
Mættet fedt14.1 g
Kulhydrat73.5 g
Sukker9.5 g
Protein17.2 g
Salt6.3 g

Fremgangsmåde

Lav hvidløgspangrattato
1

Pres eller hak hvidløg fint.

Smelt smør i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg hvidløg og panko i 3-4 min, eller indtil gylden og sprød.

Krydr med salt og et nip peber, og overfør til en tallerken.

Steg gnocchi
2

Hæld olivenolie i samme stegepande (tør af først), så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg gnocchi i 6-8 min, eller indtil gylden. Krydr med salt og et nip peber, og overfør til en tallerken.

TIP: Brug to stegepander til 4P. - Tilsæt mere olivenolie, hvis gnocchien sidder fast i panden.

OBS: Gnocchien skal ikke koges inden den steges.

Forbered grøntsager
3

Imens, halver cherrytomater.

Skær zucchini i 1 cm tern.

Skær rødløg i tynde, halve skiver.

Steg grøntsager
4

Opvarm olivenolie i samme stegepande (tør af først) på middelhøj varme.

Steg rødløg og zucchini i 3-4 min, eller indtil næsten møre.

Tilsæt cherrytomater, Middelhavsdrøm og salt, og steg videre i 3-4 min.

Lav sauce
5

Imens, hak basilikum groft, og skyl spinat.

Sænk til middel varme.

Tilsæt basilikum, crème fraiche, vand, grøntsagsbouillon og et nip chiliflager, og lad simre i 1-2 min.

Tilsæt spinat, og vend sammen.

Krydr med salt og et nip peber.

TIP: Undlad chiliflagerne, eller brug mindre, hvis ikke alle til stærk mad.

Server
6

Anret grøntsager og sauce i dybe tallerkener.

Top med gnocchi, høvlet ost og hvidløgspangrattato.

Drys med et nip chiliflager.

TIP: Undlad chiliflagerne, eller brug mindre, hvis ikke alle til stærk mad.