Gyldenstegte fiskefrikadeller og remoulade
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Gyldenstegte fiskefrikadeller og remoulade

Gyldenstegte fiskefrikadeller og remoulade

med rodfrugtsfritter og æble-spinatsalat

Lyst til hjemmelavede fiskefrikadeller? Vores Kullerfiskefrikadeller med purløg og remoulade er fuld af friske og lækre smage, der forkæler dine smagsløg. Nyd fiskefrikadeller med sprød salat og rodfrugtefritter i hver en bid.

Allergener:
Fisk
Gluten
Hvede
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Gulerod

2 stk

Rødbede

1 stk

Pastinak

250 g

Kuller

(Indeholder Fisk)

2 g

Citronpeber

1 pose

Purløg

25 g

Rasp

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 stk

Æble

30 g

Spinat

20 g

Solsikkefrø

(Kan indeholde Sesam, Nødder, Jordnødder)

1 stk

Citron

75 g

Remoulade

(Indeholder Æg, Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til grøntsager

½ spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

1 stk

Æg til fiskefrikadeller

1 spsk

Mel til fiskefrikadeller

¼ tsk

Salt til fiskefrikadeller

½ spsk

Olie til stegning

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2606 kJ
Kalorier (kcal)623 kcal
Fedt23.7 g
Mættet fedt3.2 g
Kulhydrat61.7 g
Sukker31 g
Protein41.3 g
Salt3.9 g

Fremgangsmåde

Lav fritter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær gulerod, rødbede og pastinak (uskrællet) i 1 cm fritter. 

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen. 

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Lav salat
2

Imens, skær æble i tynde, halve skiver.

Skyl spinat.

Bland spinat, æble, olivenolie, salt og et nip peber i en mellemstor skål.

Lav fiskefars
3

Hak purløg fint.

Hak fisk fint på et andet skærebræt.

Bland fisk, purløg, citronpeber, æg, hvedemel, rasp, salt og et nip peber i en stor skål.

Form fars til fiskefrikadeller (2-3 pr. person).

TIP: Pas på med at lave fiskefrikadellerne for flade, så har de svært ved at hænge sammen. 

Steg fiskefrikadeller
4

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg fiskefrikadeller i 2-3 min på hver side, eller indtil gyldne og  gennemstegte.

Forbered citron
5

Imens, skær citron i både.

Server
6

Anret fiskefrikadeller, fritter og salat på tallerkener.

Top salat med solsikkefrø.

Server med remoulade og citronbåde.