I aften laver vi lækre halloumiburger med cremet pestodressing med mayonnaise. Virkelig skønt tilbehør er karamelliserede løg og sprøde fritter.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
200 g
Halloumi
2 stk
Briocheboller
30 g
Grøn pesto
(Indeholder Sulfitter, Mælk)
1 stk
Tomat
1 stk
Løg
30 g
Blandet salat
500 g
Kartofler
15 ml
Balsamico
50 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
2 spsk
Vand (trin 3)
efter behov
Sukker (trin 3)
Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) til fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*. Krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min.
Skær halloumi i tynde skiver (3 pr. person). Skær løg og tomat i tynde skiver.
Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middel varme. Steg løg under omrøring i 5-6 min. Tilsæt balsamico, vand* [2 msk | 4 msk] og et nip sukker*, og rør godt rundt. Steg i 3-5 min, og overfør til en lille skål.
Bland pesto og mayonnaise i en lille skål.
Varm boller i ovnen i 3 min, når fritterne har 5 min tilbage. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg halloumi i 2 min på hver side.
Smør boller med pestodressing. Fyld med salat [½ pose, 2 pers.], tomat, halloumi og løg. Server med fritter, citronbåde og resterende salat.