Halloumiburger
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Halloumiburger

Halloumiburger

med cremet pestodressing og fritter

I aften laver vi lækre halloumiburger med cremet pestodressing med mayonnaise. Virkelig skønt tilbehør er karamelliserede løg og sprøde fritter.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Æg
Sennep
Sulfitter
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Tomat

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

15 ml

Balsamico

2 stk

Briocheboller

500 g

Kartofler

30 g

Grøn pesto

(Indeholder Sulfitter, Mælk)

30 g

Blandet salat

200 g

Halloumi

1 stk

Løg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Vand (trin 3)

efter behov

Sukker (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)788 kcal
Energi (kJ)3296 kJ
Fedt48.75 g
Mættet fedt17.7 g
Kulhydrat53.87 g
Sukker10.4 g
Protein30.5 g
Salt3.2 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag fritter
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) til fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*. Krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min.

Forbered halloumi
2

Skær halloumi i tynde skiver (3 pr. person). Skær løg og tomat i tynde skiver. Skyl salat under koldt vand* i et dørslag.

Karamelliser løg
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middel varme. Steg løg under omrøring i 5-6 min. Tilsæt balsamico, vand* [2 spsk | 4 spsk] og et nip sukker*, og steg videre i 3-5 min. Overfør til en lille skål.

Lav pestodressing
4

Bland pesto [1/2 pakke, 2P] og mayonnaise i en lille skål.

Steg halloumi
5

Varm boller i ovnen i 3 min, når fritterne har 5 min tilbage. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg halloumi i 2 min på hver side.

Server
6

Smør boller med pestodressing. Fyld med salat [1/2 pose, 2P], tomat, halloumi og løg. Server med fritter og resterende salat.