I aften laver vi lækre halloumiburger med cremet pestodressing med mayonnaise. Virkelig skønt tilbehør er karamelliserede løg og sprøde fritter.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Tomat
50 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
15 ml
Balsamico
2 stk
Briocheboller
500 g
Kartofler
30 g
Grøn pesto
(Indeholder Sulfitter, Mælk)
30 g
Blandet salat
200 g
Halloumi
1 stk
Løg
2 spsk
Vand (trin 3)
efter behov
Sukker (trin 3)
Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) til fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*. Krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min.
Skær halloumi i tynde skiver (3 pr. person). Skær løg og tomat i tynde skiver. Skyl salat under koldt vand* i et dørslag.
Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middel varme. Steg løg under omrøring i 5-6 min. Tilsæt balsamico, vand* [2 spsk | 4 spsk] og et nip sukker*, og steg videre i 3-5 min. Overfør til en lille skål.
Bland pesto [1/2 pakke, 2P] og mayonnaise i en lille skål.
Varm boller i ovnen i 3 min, når fritterne har 5 min tilbage. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg halloumi i 2 min på hver side.
Smør boller med pestodressing. Fyld med salat [1/2 pose, 2P], tomat, halloumi og løg. Server med fritter og resterende salat.