topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hoisin-glaseret svinekød

Hoisin-glaseret svinekød

med ristede løg og langkornede ris

Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.

Tag hele familien med i køkkenet, i aften skal vi nemlig lave en masse spændende og velsmagende mad. Vi steger rødløg, pak choi, hvidløg og gulerod. Vi steger svineschnitzel, og glaserer den i hoisinsauce blandet med sojasauce og sukker. Vi server herlighederne med luftige ris, og så topper vi med ristet løg blandet med chili og forårsløg.

Tags:
Mælkefri
Hurtig
<650 kcal 2P-baseret
Allergener:
Sesam
Soja
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Svineschnitzel

150 g

Langkornede hvide ris

1 stk

Pak choi

1 stk

Gulerod

1 stk

Rødløg

1 stk

Forårsløg

1 stk

Hvidløgsfed

30 g

Hoisinsauce

(Indeholder Sesam, Soja, Gluten, Hvede)

½ g

Chiliflager

½ stk

Ristede løg

(Indeholder Gluten)

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2.5 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

½ tsk

Sukker (trin 2)

2 spsk

Vand* (trin 2)

½ tsk

Salt (trin 4)

½ spsk

Olivenolie (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2611 kJ
Kalorier (kcal)624 kcal
Fedt15.1 g
Mættet fedt5 g
Kulhydrat79.9 g
Sukker13 g
Protein39.6 g
Salt6.6 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand [2,5 dl | 5 dl] i kog i en mellemstor gryde. 

Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 11 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg indtil servering. 

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Bland sauce
2

Imens, snit forårsløg fint.

Bland ristede løg [1/2 pakke, 2P], chiliflager [1/2 pakke, 2P] og forårsløg i en lille skål.

Bland hoisinsauce, sojasauce, sukker [1/2 tsk | 1 tsk] og vand [2 spsk | 4 spsk] i en anden lille skål.

TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Forbered grøntsager
3

Pres eller hak hvidløg fint. 

Hak pak choi groft.

Skær løg i tynde, halve skiver.

Skræl gulerod til lange, tynde bånd.

Steg grøntsager
4

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på høj varme.

Steg rødløg i 1-2 min, eller indtil let bløde.

Tilsæt pak choi, hvidløg, gulerod og salt [1/2 tsk | 1 tsk], og steg videre i 30 sek, eller indtil velduftende.

Overfør grøntsager til en skål, og dæk til med sølvpapir.

Steg kød
5

Krydr svinekød med salt.

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i samme stegepande (tør af først) på middelhøj varme.

Steg svinekød i 3-4 min, eller indtil brunet og gennemstegt.

Sænk til middel varme, tilsæt sauce, og vend sammen.

TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt. 

Server
6

Anret svinekød, grøntsager og ris på tallerkener. 

Top svinekød med ristede løg.