Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.
Tag hele familien med i køkkenet, i aften skal vi nemlig lave en masse spændende og velsmagende mad. Vi steger rødløg, pak choi, hvidløg og gulerod. Vi steger svineschnitzel, og glaserer den i hoisinsauce blandet med sojasauce og sukker. Vi server herlighederne med luftige ris, og så topper vi med ristet løg blandet med chili og forårsløg.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
300 g
Svineschnitzel
150 g
Langkornede hvide ris
1 stk
Pak choi
1 stk
Gulerod
1 stk
Rødløg
1 stk
Forårsløg
1 stk
Hvidløgsfed
30 g
Hoisinsauce
(Indeholder Sesam, Soja, Gluten, Hvede)
½ g
Chiliflager
½ stk
Ristede løg
(Indeholder Gluten)
25 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
2.5 dl
Vand (trin 1)
½ tsk
Salt (trin 1)
½ tsk
Sukker (trin 2)
2 spsk
Vand* (trin 2)
½ tsk
Salt (trin 4)
½ spsk
Olivenolie (trin 5)
Bring vand [2,5 dl | 5 dl] i kog i en mellemstor gryde.
Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 11 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg indtil servering.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.
Imens, snit forårsløg fint.
Bland ristede løg [1/2 pakke, 2P], chiliflager [1/2 pakke, 2P] og forårsløg i en lille skål.
Bland hoisinsauce, sojasauce, sukker [1/2 tsk | 1 tsk] og vand [2 spsk | 4 spsk] i en anden lille skål.
TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.
Pres eller hak hvidløg fint.
Hak pak choi groft.
Skær løg i tynde, halve skiver.
Skræl gulerod til lange, tynde bånd.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på høj varme.
Steg rødløg i 1-2 min, eller indtil let bløde.
Tilsæt pak choi, hvidløg, gulerod og salt [1/2 tsk | 1 tsk], og steg videre i 30 sek, eller indtil velduftende.
Overfør grøntsager til en skål, og dæk til med sølvpapir.
Krydr svinekød med salt.
Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i samme stegepande (tør af først) på middelhøj varme.
Steg svinekød i 3-4 min, eller indtil brunet og gennemstegt.
Sænk til middel varme, tilsæt sauce, og vend sammen.
TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.
Anret svinekød, grøntsager og ris på tallerkener.
Top svinekød med ristede løg.