Honning- og srirachaglaseret kylling
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Honning- og srirachaglaseret kylling

Honning- og srirachaglaseret kylling

med ovnbagte rodfrugter og ranchdressing

Vi steger kylling krydret med cajunkrydderier, og vender den derefter i en spicy srirachasauce med honning og ketchup. Samtidigt ovnbager vi rødbede, gulerod og kartofler. Vi serverer kylling og rodfrugter med en frisk salat med æble og spinat og en cremet ranchdressing med mayonnaise, fraiche og hvidløg.

Tags:
Hvedefri
Under 650 kcal
Allergener:
Æg
Sennep
Mælk
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

25 g

Honning

25 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

280 g

Kyllingebryst

75 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

300 g

Kartofler

1 stk

Hvidløgsfed

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

2 stk

Rødbede

1 stk

Gulerod

60 g

Spinat

1 stk

Æble

20 g

Sriracha

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til grøntsager

¼ tsk

Salt til salat

1 spsk

Smør til sauce

1 spsk

Ketchup til sauce

1 spsk

Vand til sauce

½ tsk

Salt til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2637 kJ
Kalorier (kcal)630 kcal
Fedt22.3 g
Mættet fedt8.5 g
Kulhydrat67.1 g
Sukker34.9 g
Protein41.7 g
Salt4.4 g

Fremgangsmåde

Bag rodfrugter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Skær rødbede (uskrællet), gulerod (uskrællet) og kartofler (uskrællede) til 1 cm fritter.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre. 

Lav ranchdressing
2

Imens, pres eller hak hvidløg fint.

Bland mayonnaise, fraiche, hvidløg og et nip salt og peber i en lille skål.

Lav salat
3

Skyl spinat.

Skær æble i tynde, halve skiver.

Bland æble, spinat og salt i en stor skål. Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.

Lav srirachasauce
4

Smelt smør i en mellemstor gryde på middel varme, når rodfrugterne har 10 min tilbage.

Pisk sriracha, honning, ketchup, vand og salt i gryden, og hold varm indtil servering.

Steg kylling
5

Skær kylling i mindre stykker (3 pr. person) på et andet skærebræt.

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.

Steg kylling med Ay Cajun-ba og et nip salt i 3 min på hver side, eller indtil brunet og gennemstegt.

Vend kylling i gryden med srirachasauce lige inden servering.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Server
6

Anret kylling, rodfrugter og salat på tallerkener. 

Top kylling med srirachasauce. 

Server med ranchdressing.