Vi steger kylling krydret med cajunkrydderier, og vender den derefter i en spicy srirachasauce med honning og ketchup. Samtidigt ovnbager vi rødbede, gulerod og kartofler. Vi serverer kylling og rodfrugter med en frisk salat med æble og spinat og en cremet ranchdressing med mayonnaise, fraiche og hvidløg.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
25 g
Honning
25 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
280 g
Kyllingebryst
75 ml
Fraiche
(Indeholder Mælk)
300 g
Kartofler
1 stk
Hvidløgsfed
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
2 stk
Rødbede
1 stk
Gulerod
60 g
Spinat
1 stk
Æble
20 g
Sriracha
½ tsk
Salt til grøntsager
¼ tsk
Salt til salat
1 spsk
Smør til sauce
1 spsk
Ketchup til sauce
1 spsk
Vand til sauce
½ tsk
Salt til sauce
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær rødbede (uskrællet), gulerod (uskrællet) og kartofler (uskrællede) til 1 cm fritter.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
Imens, pres eller hak hvidløg fint.
Bland mayonnaise, fraiche, hvidløg og et nip salt og peber i en lille skål.
Skyl spinat.
Skær æble i tynde, halve skiver.
Bland æble, spinat og salt i en stor skål. Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.
Smelt smør i en mellemstor gryde på middel varme, når rodfrugterne har 10 min tilbage.
Pisk sriracha, honning, ketchup, vand og salt i gryden, og hold varm indtil servering.
Skær kylling i mindre stykker (3 pr. person) på et andet skærebræt.
Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.
Steg kylling med Ay Cajun-ba og et nip salt i 3 min på hver side, eller indtil brunet og gennemstegt.
Vend kylling i gryden med srirachasauce lige inden servering.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Anret kylling, rodfrugter og salat på tallerkener.
Top kylling med srirachasauce.
Server med ranchdressing.