Honningglaseret svinekød
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Honningglaseret svinekød

Honningglaseret svinekød

med grov kartoffelmos og sød rødløgskompot

I aften frister vi med honningglaseret svinekød med grov kartoffelmos og sød rødløgskompot. Vi steger svinekød til perfektion, og glaserer det derefter med honning og sennep. Udover kartofler indeholder den grove kartoffelmos også grønkål og gulerødder. Rødløgskompotten får et spændende twist af tyttebærsyltetøj, rødvinssauce og balsamico.

Tags:
<650 kcal 2P-baseret
Hvedefri
Proteinrig
Allergener:
Sulfitter
Sennep
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Gulerod

400 g

Små kartofler

50 g

Grønkål, skåret

250 g

Broccoli

1 stk

Rødløg

12 ml

Balsamico

(Indeholder Sulfitter)

25 g

Tyttebærsyltetøj

30 g

Rødvinssauce

(Indeholder Sulfitter)

2 g

Oksebouillon

300 g

Svineschnitzel

12 g

Grov sennep

(Indeholder Sennep)

20 g

Honning-sennepsdressing

(Indeholder Sennep, Sulfitter, Æg)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Mælk (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 1)

½ spsk

Olivenolie (trin 3)

½ dl

Vand (trin 3)

½ spsk

Olivenolie (trin 4)

½ spsk

Vand (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2488 kJ
Kalorier (kcal)595 kcal
Fedt19.6 g
Mættet fedt4.6 g
Kulhydrat56.7 g
Sukker21.3 g
Protein42.2 g
Salt2.6 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Lav kartoffelmos
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft, og bring en mellemstor gryde med saltet vand* i kog. Skær gulerod (uskrællet) i 2 cm skiver. Kog gulerod og kartofler (uskrællet) i 10-12 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv. Tilsæt grønkål, når der er 2 min tilbage. Hæld vand fra, og tilsæt mælk* [2 spsk | 4 spsk], salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber*. Mos med en kartoffelmoser eller gaffel. Tilsæt eventuelt en klat smør*, og stil til side.

Bag broccoli
2

Skær broccoli i 2 cm buketter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 10-12 min, eller indtil mør.

Lav sauce
3

Skær rødløg i tynde, halve skiver. Opvarm olivenolie* [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middel varme. Steg rødløg i 5-6 min, eller indtil bløde. Tilsæt balsamico og vand* [1/2 dl | 1 dl], og rør indtil væsken er næsten fordampet. Tilsæt tyttebærsyltetøj, rødvinssauce [1/2 pakke, 2P] og oksebouillon [1/2 pakke, 2P], og lad simre i 2-3 min, eller indtil let tyknet. Overfør til en skål.

Steg kød
4

Krydr svinekød med et nip salt*. Opvarm olivenolie* [1/2 spsk I 1 spsk] i samme stegepande (skyl af først) på høj varme. Steg svinekød i 1-2 min på hver side, eller indtil gennemstegt.

Glaser kød
5

Tag panden af varmen. Tilsæt sennep, honning-sennepsdressing, vand* [1/2 spsk | 1 spsk] og et nip salt*, og vend indtil kødet er dækket.

Server
6

Anret svinekød, kartoffelmos og broccoli på tallerkener. Dryp med sennepsglace fra panden. Server med rødløgskompot.