Den vidunderlige baconburger med champignon er et spændende alternativ til den klassiske burger. En lækker coleslaw med sprød kål, gulerod og cremet mayo er perfekt tilbehør! Vi smører briochebollerne med cajunmayo og topper burgerne med spejlæg. En nem og hurtig ret, som hele familien kommer at elske!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
125 g
Bacon, skiver
200 g
Champignon
1 stk
Løg
50 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
1 stk
Gulerod
150 g
Kålblanding, skåret
(Kan indeholde Selleri)
2 stk
Briocheboller
(Indeholder Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde Sesam, Soja)
1 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
50 g
Ketchup
½ tsk
Salt (trin 2)
2 stk
Æg (trin 4)
Forvarm ovnen til 200°C/180°C (varmluft).
Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg bacon i 3-5 min på hver side, eller indtil sprød.
Overfør til en tallerken med køkkenrulle.
Hak svampe groft.
Skær løg i tynde, halve skiver.
Opvarm samme stegepande på høj varme.
Steg svampe og løg i 4-5 min, og krydr med salt [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber.
Imens, riv gulerod (uskrællet) groft.
Bland kålblanding, gulerod og halvdelen af mayonnaise i en stor skål.
Krydr med et nip salt og peber, og rør godt rundt.
Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.
Spejl æg [2 stk | 4 stk] i 4-6 min, eller indtil æggehviden er fast og blommen stadig er mest flydende.
Krydr med et nip salt og peber.
Imens, del boller på midten, og varm i ovnen i 3-4 min.
Bland ketchup, Ay Cajun-ba [1 tsk | 2 tsk] og resterende mayonnaise i en lille skål.
Smør boller med cajunmayonnaise.
Fyld med svampe, bacon og 1/3 af coleslaw.
Top med spejlæg.
Server med resterende coleslaw.