Den vidunderlige baconburger med champignon er et spændende alternativ til den klassiske burger. En dejlig coleslaw med sprød kål, gulerod og cremet mayo er perfekt tilbehør! Vi smører briochebollerne med cajunmayo og topper burgerne med spejlæg. En nem og hurtig ret, som hele familien kommer at elske!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
125 g
Bacon, skiver
200 g
Champignon
1 stk
Løg
50 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
1 stk
Gulerod
150 g
Kålblanding, skåret
2 stk
Briocheboller
(Indeholder Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde Sesam, Soja)
1 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
½ tsk
Salt (trin 2)
2 stk
Æg (trin 4)
2 spsk
Ketchup (step 5)
Forvarm ovnen til 200°C/180°C (varmluft).
Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg bacon i 4-5 min, eller indtil gylden, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.
Imens, hak svampe groft.
Skær løg i tynde, halve skiver.
Opvarm samme stegtepande (med baconfedt) på høj varme.
Steg svampe og løg i 4-5 min, eller indtil brunet, og krydr med salt [1/2 tsk | 1 tsk] og peber.
Imens, riv gulerod (uskrællet) groft.
Bland kålblanding, gulerod og halvdelen af mayonnaise i en stor skål.
Krydr med salt og peber, og rør godt rundt.
Opvarm en smule olivenolie i en anden stor stegepande på middelhøj varme.
Spejl æg [2 stk | 4 stk] i 4-6 min, eller indtil æggehviden er fast og blommen stadig er mest flydende.
Krydr med salt og peber.
Imens, del boller på midten, og varm på risten i ovnen i 3-4 min.
Bland ketchup [2 spsk I 4 spsk], Ay Cajun-ba [1 tsk | 2 tsk] og resterende mayonnaise i en lille skål.
Smør boller med cajunmayonnaise.
Fyld med svampe, bacon, spejlæg og en smule coleslaw.
Server med resterende coleslaw.