topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hurtig spaghetti bolognese

Hurtig spaghetti bolognese

med frisk tomat og finrevet ost

Spaghetti bolognese er et fremragende valg, når du hurtigt vil have mad på bordet. I aften steger vi oksekød med middelhavskrydderier og kyllingebouillon, inden det havner i en fantastisk sauce med tomater, mornaysauce og spaghetti. Vi topper med revet ost, frisk tomat og basilikum, og så er maden klar.

Tags:
Lynhurtig
Hurtig
Børnevenlig
Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 pakke

Spaghetti

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Soja)

225 g

Hakket oksekød

4 g

Middelhavsdrøm

4 g

Kyllingebouillon

1 pakke

Hakkede tomater m. hvidløg & løg

100 g

Mornaysauce

(Indeholder Mælk)

2 stk

Tomat

10 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

1 pose

Basilikum

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

1 tsk

Sukker (trin 3)

½ tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3532 kJ
Kalorier (kcal)844 kcal
Fedt36.1 g
Mættet fedt13.6 g
Kulhydrat87.3 g
Sukker19.4 g
Protein40.2 g
Salt6.4 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog. 

Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente', og hæld vand fra. 

TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Steg hakket oksekød
2

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg hakket oksekød, Middelhavsdrøm og kyllingebouillon i 4-5 min, eller indtil brunet og gennemstegt.

Imens, hak tomat groft.

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Tilsæt pasta
3

Tilsæt hakkede tomater og sukker [1 tsk | 2 tsk], og lad simre i 2-3 min.

Tilsæt mornaysauce, og rør rundt.

Krydr med salt [1/2 tsk | 1 tsk].

Tilsæt pasta, og vend sammen. 

Server
4

Anret spaghetti bolognese i dybe tallerkener.

Top med tomat, basilikum og finrevet ost [½ pakke, 2P].