Hvidløgsmarineret svinemørbrad
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hvidløgsmarineret svinemørbrad

Hvidløgsmarineret svinemørbrad

med kogte kartofler og ovnbagt broccoli

Kød, kartofler og grøntsager. Så enkelt kan det være, og så enkelt er det, når vi skal lave mad i aften. Vi steger svineschnitzler, indtil de er gyldne. Samtidig koger vi kartofler, som vi derefter blander med basilikum og smør, og så bager vi broccoli og gulerødder. Vi topper med cremet aioli, og så er maden er klar til at blive serveret!

Tags:
Børnevenlig
Hvedefri
Max 50g kulhydrater
Under 650 kcal
Hurtig
Allergener:
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Hvide Løjer & Urter

250 g

Svinemørbrad

4 g

Kyllingebouillon

250 g

Broccoli

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

400 g

Små kartofler

1 stk

Hvidløgsfed

1 pose

Basilikum

2 stk

Gulerod

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til grøntsager

½ spsk

Olie til stegning

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2744 kJ
Kalorier (kcal)656 kcal
Fedt33.6 g
Mættet fedt19.4 g
Kulhydrat48.2 g
Sukker16 g
Protein38.4 g
Salt4.1 g

Fremgangsmåde

Tilbered svinemørbrad
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på høj varme.

Krydr svinemørbrad med Hvide Løjer & Urter og et nip salt, og brun i 2 min på alle sider. Overfør til en bageplade med bagepapir, og steg i ovnen i 12-15 min. Tag svinemørbrad ud af ovnen, og dæk til med sølvpapir indtil servering.

TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.

Kog kartofler
2

Kog kartofler i 12-15 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv.

Hæld vand fra, krydr med et nip salt og peber, og stil til side med låg på.

Forbered grøntsager
3

Imens, skær broccoli i 2 cm buketter og stokken (skræl ved behov) i 2 cm stykker.

Skær gulerod (uskrællet) i tynde skiver på skrå.

Bag grøntsager
4

Fordel broccoli og gulerod i hver sin side på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 10-15 min, eller indtil møre.

Lav basilikumsauce
5

Imens, hak basilikum og hvidløg fint.

Opvarm olivenolie i en mellemstor stegepande på middelhøj varme.

Steg hvidløg i 30 sek, eller indtil velduftende.

Tilsæt madlavningsfløde, basilikum og kyllingebouillon, og lad simre i 1-2 min, eller indtil gennemvarmet.

Skær svinemørbrad i skiver.

Server
6

Anret svinemørbrad, kartofler og grøntsager på tallerkener.

Top kartofler med basilikumsauce.