topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Indian pork curry

Indian pork curry

with yellow rice and cooling dressing

I aften laver vi en særdeles krydret og farverig hverdagsmiddag! Vi koger basmatiris som får smuk gul farve, og en fantastisk smag, af at koges sammen med vores spændende færdiglavede krydderiblanding Ginger Ninja. Mens risene koger laver vi en fantastisk svinekarry med tomat, ingefær, hvidløg og gulerod. Vi serverer vores krydrede ris og vores spicy karry med en kølende agurkedressing med fraiche!

Tags:
Børnevenlig
Allergener:
Æg
Sennep
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

5 g

Ginger Ninja

(Indeholder Æg, Sennep)

150 ml

Crème fraiche

(Indeholder Mælk)

4 g

Kyllingebouillon

1 stk

Hvidløgsfed

150 g

Basmatiris

300 g

Svinekamfilet

1 dåse

Tomatpuré

1 stk

Løg

2 stk

Gulerod

8 g

Mild Mahal

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Smør til ris

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

1 spsk

Olie til stegning

½ spsk

Olie til grøntsager

½ spsk

Mel til sauce

2 dl

Vand til sauce

¼ tsk

Salt til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3835 kJ
Kalorier (kcal)917 kcal
Fedt46.8 g
Mættet fedt21.6 g
Kulhydrat79.8 g
Sukker14.6 g
Protein41.1 g
Salt4.8 g

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Opvarm en gryde, tilsæt Ginger Ninja, og rist i 30 sek. Tilsæt vand og bring i kog. Tilsæt ris og salt, sænk til lav varme, og kog under låg i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil ris er blødt. TIP: Fjern ikke låget!

2

Pres eller hak hvidløg fint. Riv ingefær. Skær løg i 3 cm både. Skær gulerod (uskrællet) og agurk i 1 cm tern. Hak persille fint (gem nogle blade til pynt). Skær kød i 3 cm strimler.

Steg kød
3

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande ved middelhøj varme. Tilsæt kød, krydr med et nip salt og peber, og steg i 3-4 min, eller indtil gennemstegt. TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt. Overfør kød til en skål, og stil til side.

4

Bland agurk, fraiche og et nip salt og peber i en lille skål.

Kog svinekødskarry
5

Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande ved middelhøj varme. Steg gulerod og løg i 4-5 min, indtil møre. Tilsæt tomatpuré ingefær, hvidløg, Mild Mahal, og hvedemel og steg i 2 min. Skru ned til middel varme, tilsæt kyllingebouillon og vand og lad simre ved middelhøj varme i 2 min. Rør resterende fraiche ned lidt ad gangen så der ikke kommer klumper. Tilsæt kød og krydr med salt og peber.

6

Anret ris og svinekødskarry i dybe tallerkener i hver sin side, top med agurkdressing, og pynt med persilleblade.