I aften frister vi med mad inspireret af indisk madlavningskunst. På under en halv time tryller vi en fantastisk ret frem med kuller i hovedrollen. Vi steger kuller med indiske krydderier, og glaserer den derefter i sojasauce og abrikoschutney. Vi serverer vores kuller med luftige basmatiris, en frisk mynte-agurkesalat med lime, spinat og gulerod og cremet yoghurt.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
250 g
Kuller
(Indeholder Fisk)
½ stk
Lime
1 pose
Mynte
150 g
Basmatiris
4 g
Mild Mahal
50 g
Abrikoschutney
(Indeholder Sennep)
75 ml
Yoghurt
(Indeholder Mælk)
30 g
Spinat
(Kan indeholde Selleri)
1 stk
Gulerod, Julienne
1 stk
Agurk
25 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
3 dl
Vand (trin 1)
½ tsk
Salt (trin 1)
½ spsk
Olivenolie (trin 3)
¼ tsk
Salt (trin 2)
½ spsk
Olivenolie (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 3)
Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en gryde.
Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg indtil servering.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.
Imens, hak agurk groft.
Halver lime [½ stk, 2P].
Skyl spinat.
Hak mynte fint.
Bland spinat, agurk, mynte, gulerod, limesaft [1 spsk | 2 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] i en stor skål.
Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Dub fisk tør med køkkenrulle, og krydr med Mild Mahal og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk]. Steg i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.
Imens, bland sojasauce og abrikoschutney i en lille skål, tilsæt til stegepanden, og lad simre i 1-2 min, eller indtil fisken er glaseret.
TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.
Anret ris, fisk og salat på tallerkener.
Top med yoghurt.