Indisk-inspireret pandestegt kuller
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Indisk-inspireret pandestegt kuller

Indisk-inspireret pandestegt kuller

med kachumbersalat og kikærtekarry

Kachumbersalat er en indisk salat med tomat og agurk. Vores variant indeholder også koriander. Vi serverer den med sprødstegt kuller og en fantastisk kikærtekarry med løg, gulerod, kokosmælk og masser af spændende indiske krydderier.

Tags:
Hurtig
Max 50g kulhydrater
<650 kcal 2P-baseret
Hvedefri
Mælkefri
Allergener:
Æg
Sennep
Selleri
Fisk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Gulerod

1 stk

Løg

1 pakke

Kikærter

100 ml

Kokosmælk

5 g

Ginger Ninja

(Indeholder Æg, Sennep)

4 g

Mild Mahal

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

1 stk

Agurk

1 stk

Tomat

1 pose

Koriander

250 g

Kuller

(Indeholder Fisk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

½ tsk

Salt (trin 3)

2 spsk

Vand (trin 3)

½ tsk

Salt (trin 4)

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2268 kJ
Kalorier (kcal)542 kcal
Fedt29.1 g
Mættet fedt10.8 g
Kulhydrat25.4 g
Sukker10.3 g
Protein38.9 g
Salt5.4 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Hak løg fint.

Riv gulerod (uskrællet) groft.

Steg grøntsager
2

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg løg og gulerod i 1-2 min, eller indtil bløde.

Tilsæt kikærter
3

Tilsæt Ginger Ninja og Mild Mahal, og steg videre i 30 sek, eller indtil velduftende.

Tilsæt kikærter (inklusive væde), kokosmælk [1/2 pakke, 2P], vand [2 spsk | 4 spsk], grøntsagsbouillon, salt [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber.

Sænk til middel varme, og lad simre i 8-10 min, eller indtil tyknet.

Lav kachumbersalat
4

Imens, hak tomat og agurk groft

Hak koriander fint.

Bland tomat, agurk, koriander, olivenolie [1 spsk | 2 spsk], salt [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber i en mellemstor skål.

Steg fisk
5

Opvarm en smule olivenolie i en anden stor stegepande på middelhøj varme.

Dub fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk].

Steg i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt. 

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Server
6

Anret kikærtekarry i dybe tallerkener.

Top med fisk og kachumbersalat.