Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.
Synes du at det er besværligt og tidskrævende at tilberede fisk? Så vil du skifte mening efter at have prøvet denne lynopskrift, som giver dig det skønneste måltid på under en halv time. Vi steger ørred med indiske krydderier, og serverer den med ingefærris med gulerod, spinat, cashewnødder, smør og en kølende agurkeyoghurt.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
250 g
Ørred
(Indeholder Fisk)
150 g
Langkornede hvide ris
5 g
Ginger Ninja
(Indeholder Æg, Sennep)
4 g
Mild Mahal
30 g
Spinat
(Kan indeholde Selleri)
1 stk
Gulerod
1 stk
Agurk
1 pose
Mynte
1 pakke
Yoghurt
(Indeholder Mælk)
20 g
Cashewnødder
(Indeholder Nødder Kan indeholde Jordnødder, Sesam)
½ tsk
Salt (trin 1)
2.5 dl
Vand (trin 1)
¼ tsk
Salt (trin 3)
1 spsk
Smør (trin 3)
Bring vand [2,5 dl | 5 dl] i kog i en mellemstor gryde.
Tilsæt ris, Ginger Ninja og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 11 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg indtil servering.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Dub fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt og Mild Mahal.
Steg med skindsiden nedad i 3-4 min.
Vend fisk, og steg videre i 3-5 min, eller indtil gylden og gennemstegt.
TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.
Imens, skyl spinat.
Riv gulerod (uskrællet) groft.
Hak agurk fint.
Bland yoghurt, agurk og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i en mellemstor skål.
Tilsæt gulerod, spinat, cashewnødder og smør [1 spsk | 2 spsk] i gryden med kogte ris, og vend sammen lige inden servering.
Anret ris, fisk og agurk på tallerkener.
Top med mynte.
TIP: Spring mynten over, eller brug mindre, hvis du ikke er til smagen.