topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Indisk krydret ørred

Indisk krydret ørred

med ingefærris og agurkeyoghurt

Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.

Synes du at det er besværligt og tidskrævende at tilberede fisk? Så vil du skifte mening efter at have prøvet denne lynopskrift, som giver dig det skønneste måltid på under en halv time. Vi steger ørred med indiske krydderier, og serverer den med ingefærris med gulerod, spinat, cashewnødder, smør og en kølende agurkeyoghurt.

Tags:
Hurtig
Hvedefri
Allergener:
Fisk
Æg
Sennep
Mælk
Nødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Ørred

(Indeholder Fisk)

150 g

Langkornede hvide ris

5 g

Ginger Ninja

(Indeholder Æg, Sennep)

4 g

Mild Mahal

30 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

1 stk

Gulerod

1 stk

Agurk

1 pose

Mynte

1 pakke

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

20 g

Cashewnødder

(Indeholder Nødder Kan indeholde Jordnødder, Sesam)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 1)

2.5 dl

Vand (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 3)

1 spsk

Smør (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2880 kJ
Kalorier (kcal)688 kcal
Fedt28.5 g
Mættet fedt7.7 g
Kulhydrat71.5 g
Sukker7.3 g
Protein34.6 g
Salt4 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand [2,5 dl | 5 dl] i kog i en mellemstor gryde. 

Tilsæt ris, Ginger Ninja og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 11 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg indtil servering. 

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Steg fisk
2

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. 

Dub fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt og Mild Mahal. 

Steg med skindsiden nedad i 3-4 min. 

Vend fisk, og steg videre i 3-5 min, eller indtil gylden og gennemstegt. 

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Lav agurkeyoghurt
3

Imens, skyl spinat. 

Riv gulerod (uskrællet) groft.

Hak agurk fint. 

Bland yoghurt, agurk og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i en mellemstor skål.

Tilsæt gulerod, spinat, cashewnødder og smør [1 spsk | 2 spsk] i gryden med kogte ris, og vend sammen lige inden servering.

Server
4

Anret ris, fisk og agurk på tallerkener.

Top med mynte.

TIP: Spring mynten over, eller brug mindre, hvis du ikke er til smagen.