topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Indisk svinekødskarry

Indisk svinekødskarry

med gule ris og kølende agurkedressing

I aften laver vi en særdeles krydret og farverig hverdagsmiddag! Vi koger basmatiris som får smuk gul farve, og en fantastisk smag, af at koges sammen med vores spændende færdiglavede krydderiblanding Ginger Ninja. Mens risene koger laver vi en fantastisk svinekarry med tomat, ingefær, hvidløg og gulerod. Vi serverer vores krydrede ris og vores spicy karry med en kølende agurkedressing med fraiche!

Tags:
Børnevenlig
Allergener:
Æg
Sennep
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

5 g

Ginger Ninja

(Indeholder Æg, Sennep)

150 g

Basmatiris

1 stk

Hvidløgsfed

2 stk

Gulerod

1 stk

Agurk

300 g

Svinekamfilet

8 g

Mild Mahal

½ dåse

Tomatpuré

150 ml

Crème fraiche

(Indeholder Mælk)

4 g

Kyllingebouillon

1 stk

Løg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Smør (trin 1)

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

½ spsk

Hvedemel (trin 5)

2 dl

Vand (trin 5)

1 spsk

Olivenolie (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3739 kJ
Kalorier (kcal)894 kcal
Fedt43.4 g
Mættet fedt21.1 g
Kulhydrat81 g
Sukker15.8 g
Protein41.7 g
Salt4.2 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Smelt smør [½ spsk | 1 spsk] i en mellemstor gryde på middel varme.

Svits Ginger Ninja i 30 sek, eller indtil velduftende.

Tilsæt vand [3 dl | 6 dl], og bring i kog. Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Forbered råvarer
2

Pres eller hak hvidløg fint.

Skær løg i 3 cm både.

Skær gulerod (uskrællet) og agurk i 1 cm tern.

Skær kød i 3 cm strimler på et andet skærebræt.

Steg kød
3

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. 

Steg kød med et nip salt og peber i 3-4 min, eller indtil gennemstegt, og overfør til en skål.

TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.

Lav agurkedressing
4

Imens, bland agurk, crème fraiche [1 spsk | 2 spsk] og et nip salt og peber i en lille skål.

Lav svinekødskarry
5

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i samme stegepande (tør af først) på middelhøj varme. 

Steg gulerod og løg i 4-5 min, eller indtil bløde. Tilsæt tomatpuré [1/2 dåse, 2P], hvidløg, Mild Mahal, og hvedemel [1/2 spsk | 1 spsk], og steg videre i 1-2 min. Tilsæt kyllingebouillon og vand [2 dl | 4 dl], og lad simre i 2-3 min.

Sænk til middel varme, og tilsæt resterende crème fraiche under omrøring. 

Tilsæt kød, og krydr med et nip salt og peber.

Server
6

Anret ris og svinekødskarry i dybe tallerkener.

Top med agurkedressing.