topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Indisk svinekødskarry

Indisk svinekødskarry

med gule ris og agurkedressing

I aften laver vi en særdeles krydret og farverig hverdagsmiddag. Vi koger basmatiris som får smuk gul farve, og en fantastisk smag, af at koges sammen med vores spændende færdiglavede krydderiblanding Ginger Ninja. Mens risene koger laver vi en fantastisk svinekødskarry med tomat, hvidløg, gulerod og indiske krydderier. Vi serverer vores krydrede ris og vores spicy karry med en kølende agurkedressing med crème fraiche.

Tags:
Børnevenlig
Hvedefri
Allergener:
Æg
Sennep
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

5 g

Ginger Ninja

(Indeholder Æg, Sennep)

150 ml

Crème fraiche

(Indeholder Mælk)

4 g

Kyllingebouillon

1 stk

Agurk

1 stk

Hvidløgsfed

150 g

Basmatiris

300 g

Svinekamfilet

1 dåse

Tomatpuré

1 stk

Løg

2 stk

Gulerod

8 g

Mild Mahal

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Smør til ris

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

1 spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til kød

½ spsk

Mel til sauce

2 dl

Vand til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3733 kJ
Kalorier (kcal)892 kcal
Fedt42.8 g
Mættet fedt20.9 g
Kulhydrat87.8 g
Sukker15.7 g
Protein42.6 g
Salt4.8 g

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Smelt smør i en mellemstor gryde på middel varme.

Svits Ginger Ninja i 30 sek, eller indtil velduftende.

Tilsæt vand, og bring i kog. Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Forbered råvarer
2

Pres eller hak hvidløg fint.

Skær løg i 3 cm både.

Skær gulerod (uskrællet) og agurk i 1 cm tern.

Skær svinekød i 3 cm strimler på et andet skærebræt.

Steg kød
3

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg svinekød med salt og et nip peber i 3-4 min, eller indtil gennemstegt, og overfør til en skål.

TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.

Lav agurkedressing
4

Imens, bland agurk, halvdelen af crème fraiche og et nip salt og peber i en lille skål.

Lav svinekødskarry
5

Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande (tør af først) på middelhøj varme.

Steg gulerod og løg i 4-5 min, eller indtil bløde.Tilsæt tomatpuré, hvidløg, Mild Mahal og hvedemel, og steg videre i 1-2 min.

Tilsæt kyllingebouillon og vand, og lad simre i 2-3 min.

Sænk til middel varme, og tilsæt resterende crème fraiche under omrøring.

Tilsæt svinekød, og krydr med et nip salt og peber.

Server
6

Anret ris og svinekødskarry i dybe tallerkener.

Top med agurkedressing.