Ingefær- og sojastegte kikærter
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ingefær- og sojastegte kikærter

Ingefær- og sojastegte kikærter

med cremet karrysauce og frisk thaibasilikum

Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.

Findes der noget bedre en kold aften end en varm, krydret gryderet? Forkæl familien med aftenens fantastiske ret, en skøn gryderet med kikærter og spinat. Gryderetten får spændende smag af karry, ingefær og hvidløg, og kokosmælk bidrager med den perfekte cremethed. Vi serverer vores skønne gryderet med ris med forårsløg, og topper med chili og basilikum!

Tags:
Vegetarisk
Mælkefri
Allergener:
Sennep
Hvede
Soja
Gluten
Æg
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Jasminris

1 pose

Thaibasilikum

1 pakke

Kikærter

20 g

Gul karrypasta

(Indeholder Sennep)

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

60 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

½ stk

Ingefær

1 stk

Løg

200 ml

Kokosmælk

1 stk

Peberfrugt

½ g

Chiliflager

1 stk

Forårsløg

5 g

Ginger Ninja

(Indeholder Æg, Sennep)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 1)

3 dl

Vand (trin 1)

½ spsk

Olivenolie (trin 1)

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)762 kcal
Energi (kJ)3189 kJ
Fedt34.3 g
Mættet fedt18.2 g
Kulhydrat90.1 g
Sukker12.6 g
Protein18.4 g
Salt6.5 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Snit forårsløg fint. 

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en mellemstor gryde på middelhøj varme.

Svits forårsløg i 1-2 min, eller indtil gylden og velduftende. 

Tilsæt vand [3 dl | 6 dl], og bring i kog. Tilsæt ris og salt [1/2 tsk dl | 1 tsk], og kog under låg på lav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

TIP: Fjern ikke låget!

Steg grøntsager
2

Hak løg fint. 

Riv ingefær [1/2 stk, 2P] fint.

Skær peberfrugt i 1 cm tern.

Skyl spinat under koldt vand i et dørslag.

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande.

Steg løg og peberfrugt i 4-5 min, eller indtil let brunet.

Tilsæt ingefær
3

Skyl kikærter under koldt vand i en si.

Tilsæt ingefær og karrypasta til stegepanden, og steg videre i 1 min, eller indtil velduftende.

Lav sauce
4

Tilsæt kikærter, kokosmælk, sojasauce, Ginger Ninja og grøntsagsbouillon til stegepanden, og rør rundt.

Sænk til lav varme, og lad simre i 8-9 min, eller indtil let tyknet.

Hak thaibasilikum groft.

Tilsæt spinat
5

Mos halvdelen af kikærter med en gaffel.

Tilsæt spinat og halvdelen af thaibasilikum, og vend sammen.

Smag til med salt og peber.

Server
6

Anret ris og kikærter i dybe tallerkener. 

Drys med chiliflager [1/2 pakke, 2P] og resterende thaibasilikum.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image