Italiensk aubergine-parmigiana
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Italiensk aubergine-parmigiana

Italiensk aubergine-parmigiana

med frisk salat og krydrede fritter

Parmigiana er en klassisk italiensk ret med bagt aubergine og krydret tomatsauce, som gratineres med ost. Vores tomatsauce indeholder tomat, løg, hvidløg og middelhavskrydderier, og vi topper med to slags ost. Skønt tilbehør er en frisk salat og cajunkrydrede fritter.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Sulfitter
Mælk
Æg
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid45 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Middelhavsdrøm

1 pakke

Hakkede tomater m. hvidløg & løg

500 g

Kartofler

1 stk

Hvidløgsfed

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

100 g

Revet gouda

(Indeholder Mælk)

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

30 g

Blandet salat

1 stk

Rødløg

1 stk

Aubergine

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

1 spsk

Olie til stegning

1 dl

Vand til sauce

1 spsk

Ketchup til sauce

1 spsk

Smør til sauce

1 tsk

Sukker til sauce

½ spsk

Olie til salat

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2973 kJ
Kalorier (kcal)710 kcal
Fedt35.7 g
Mættet fedt17.3 g
Kulhydrat73.5 g
Sukker23.2 g
Protein24.8 g
Salt5.8 g

Fremgangsmåde

Lav fritter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter, og fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med Ay Cajun-ba, salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Bag aubergine
2

Imens, skær aubergine i 1 cm skiver.

Fordel på en anden bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt og peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 10-12 min, eller indtil møre og let gyldne.

Forbered sauce
3

Hak rødløg og hvidløg fint.

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg rødløg med et nip salt i 4-5 min, eller indtil bløde.

Tilsæt hvidløg og Middelhavsdrøm, og steg videre i 1 min, eller indtil velduftende.

Lav sauce
4

Tilsæt hakkede tomater, grøntsagsbouillon, vand, ketchup, smør og sukker, og bring i kog.

Sænk til middel varme, og lad simre i 4-5 min, eller indtil let tyknet.

Bag parmigiana
5

Overfør halvdelen af ​​tomatsauce til et ildfast fad, og top med aubergine og resterende sauce.

Drys med finrevet ost og revet ost, og bag i 10-15 min, eller indtil osten er gylden.

Skyl salat.

Bland salat, olivenolie og et nip salt i en mellemstor skål lige inden servering.

Server
6

Anret aubergine-parmigiana på tallerkener.

Server med salat og fritter