Hvem kan sige nej til en fyldig og cremet pastaret? Vores skønne variant indeholder en fantastisk sauce med løg, cherrytomater, hakkede tomater, calabresepesto, fløde og vores egen krydderiblanding, som vi kalder Mamas Favorit. Vi vender pasta og spinat i saucen, og serverer vores pasta med sprødt hvidløgs-persillebrød.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 pakke
Spaghetti
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Soja)
1 stk
Løg
125 g
Cherrytomater
½ pakke
Hakkede tomater
60 g
Calabresepesto
150 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder Selleri)
4 g
Mamas Favorit
(Indeholder Æg)
30 g
Spinat
(Kan indeholde Selleri)
20 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
1 stk
Baguette
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)
1 stk
Hvidløgsfed
1 pose
Bredbladet persille
1 spsk
Olivenolie (trin 3)
¼ tsk
Salt (trin 3)
2 spsk
Smør (trin 4)
¼ tsk
Salt (trin 4)
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'.
Gem en smule pastavand [1 dl | 2 dl], og hæld resten fra.
TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.
Tag smør ud af køleskabet.
Hak løg fint.
Skyl spinat.
Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg løg, cherrytomater, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i 3-4 min, eller indtil bløde.
Imens, halver brød på langs.
Hak persille og hvidløg fint.
Bland hvidløg, persille, smør [2 spsk | 4 spsk] og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i en lille skål.
Fordel brød på en bageplade med bagepapir, og smør med hvidløgssmør.
Bage i ovnen i 6-8 min, eller indtil sprøde.
Tilsæt hakkede tomater [1/2 pakke, 2P], calabresepesto, madlavningsfløde, pastavand, grøntsagsbouillon og Mamas Favorit til stegepanden, og lad simre i 1-2 min, eller indtil let tyknet.
Tilsæt pasta og spinat, og vend sammen.
TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis pastaen ser tør ud.
Anret pasta i dybe tallerkener.
Drys med finrevet ost.
Server med brød.