Italiensk calabrese- og cherrytomatpasta
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Italiensk calabrese- og cherrytomatpasta

Italiensk calabrese- og cherrytomatpasta

med persille-hvidløgsbrød og finrevet ost

Hvem kan sige nej til en fyldig og cremet pastaret? Vores skønne variant indeholder en fantastisk sauce med løg, cherrytomater, hakkede tomater, calabresepesto, fløde og vores egen krydderiblanding, som vi kalder Mamas Favorit. Vi vender pasta og spinat i saucen, og serverer vores pasta med sprødt hvidløgs-persillebrød.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Allergener:
Gluten
Hvede
Æg
Mælk
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

60 g

Calabresepesto

1 stk

Baguette

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder Æg)

125 g

Cherrytomater

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

30 g

Spinat

1 pakke

Hakkede tomater

1 stk

Hvidløgsfed

1 pakke

Spaghetti

(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Sennep, Soja)

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

1 stk

Løg

1 pose

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 dl

Gemt pastavand

1 spsk

Olie til grøntsager

¼ tsk

Salt til grøntsager

2 spsk

Smør til smør

¼ tsk

Salt til smør

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4115 kJ
Kalorier (kcal)984 kcal
Fedt42.7 g
Mættet fedt22.1 g
Kulhydrat119.3 g
Sukker23.5 g
Protein26.5 g
Salt6 g

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Bring en stor gryde med saltet vand i kog. 

Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'. 

Gem en smule pastavand, og hæld resten fra.

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Forbered råvarer
2

Tag smør ud af køleskabet.

Hak løg fint.

Skyl spinat.

Steg grøntsager
3

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg løg, cherrytomater, salt og et nip peber i 3-4 min, eller indtil bløde.

Lav persille-hvidløgsbrød
4

Imens, halver brød på langs.

Hak persille og hvidløg fint.

Bland hvidløg, persille, smør og salt i en lille skål.

Fordel brød på en bageplade med bagepapir, og smør med hvidløgssmør.

Bage i ovnen i 6-8 min, eller indtil sprøde.

Lav sauce
5

Tilsæt hakkede tomater, calabresepesto, madlavningsfløde, pastavand, grøntsagsbouillon og Mamas Favorit til stegepanden, og lad simre i 1-2 min, eller indtil let tyknet.

Tilsæt pasta og spinat, og vend sammen.

TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis pastaen ser tør ud. 

Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener.

Drys med finrevet ost.

Server med brød.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image