topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Italiensk gedeost-rigatoni

Italiensk gedeost-rigatoni

med frisk basilikum og ristede pinjekerner

Italiensk madkunst har meget mere at byde på end pizza og lasagne. I aften laver vi en fantastisk pastaret med en bund af en skøn sauce med fløde, tomat og middelhavskrydderier. Saucen blandes med rigatoni, frisk spinat og ovnbagt zucchini og løg. Vi topper med smuldret gedeost, ristede pinjekerner og frisk basilikum.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Allergener:
Mælk
Hvede
Soja
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Zucchini

4 g

Middelhavsdrøm

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

30 g

Spinat

12.5 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

10 g

Pinjekerner

(Kan indeholde Hvede, Nødder, Jordnødder, Sesam, Byg, Havre, Rug, Spelt)

1 stk

Hvidløgsfed

1 pakke

Pasta

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Soja, Sennep)

1 pose

Basilikum

100 g

Gedeost

(Indeholder Mælk)

1 dåse

Tomatpuré

1 stk

Rødløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til grøntsager

1 dl

Gemt pastavand

1 spsk

Olie til sauce

¼ tsk

Sukker til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3171 kJ
Kalorier (kcal)758 kcal
Fedt33.8 g
Mættet fedt17.7 g
Kulhydrat81.5 g
Sukker14.3 g
Protein27.3 g
Salt3.1 g

Fremgangsmåde

Bag grøntsager
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft). 

Bring en stor gryde med saltet vand i kog. 

Skær zucchini i 1 cm halve skiver.

Skær rødløg i 1 cm både.

Fordel zucchini og rødløg på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt og peber, og vend sammen.
 
Bag i ovnen i 15-25 min, eller indtil bløde.

Kog pasta
2

Kog pasta i 11-12 min, eller indtil ‘al dente'. 

Gem en smule pastavand, og hæld resten fra.

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Forbered råvarer
3

Imens, pres eller hak hvidløg fint.

Hak basilikum groft.

Skyl spinat. 

Rist pinjekerner
4

Opvarm en stor stegepande på middel varme.

Rist pinjekerner i 3-4 min, eller indtil gyldne.

Overfør til en lille skål.

Lav sauce
5

Opvarm olivenolie i samme stegepande på middel varme.

Steg tomatpuré, hvidløg og Middelhavsdrøm i 1 min. Sænk til middel varme. Tilsæt madlavningsfløde, sojasauce, sukker og pastavand, og lad simre i 4-5 min, eller indtil tyknet. Tag panden af varmen.

Tilsæt pasta, spinat og ovnbagte grøntsager, og vend sammen. 

TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis pastaen virker tør.

Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener.

Top med smuldret gedeost, pinjekerner og basilikum.