Smag på Jamaica med vores Hurtig jamaicansk reje-kokoscurry. Vi har gjort det let og hurtigt for dig at bikse en fantastisk og smagfuld curry sammen på rekordtid, men som er fuld af lækre grøntsager. Forkogte kartoffeltern og blomkålsbuketter hjælper dig på vej, og rejer, gul karrypasta og koriander er herlige smagsgivere.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
150 g
Kongerejer
(Indeholder Krebsdyr)
180 ml
Kokosmælk
1 stk
Løg
1 stk
Kartoffeltern, forkogte
40 g
Gul karrypasta
(Indeholder Sennep)
1 stk
Gulerod
1 pose
Bredbladet persille
1 pose
Purløg
4 g
Panamad
½ stk
Blomkålsbuketter
20 g
Cashewnødder
(Indeholder Nødder Kan indeholde Byg, Havre, Jordnødder, Rug, Sesam, Spelt, Hvede)
½ tsk
Salt til grøntsager
1 tsk
Sukker til grøntsager
1.5 dl
Vand til sauce
½ tsk
Salt til sauce
1 spsk
Smør til sauce
Skær løg i tynde, halve skiver.
Skær gulerod (uskrællet) i tynde, halve skiver.
Hak purløg fint.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg løg, blomkål og gulerod i 4-5 min.
Tilsæt karrypasta, Panamad, sukker og salt, og steg i 30 sek, eller indtil velduftende.
Tilsæt grøntsager, kartofler, kokosmælk, vand, rejer, smør, salt og et nip peber.
Bring i kog, og sænk derefter til middel varme. Lad simre i 3-4 min, eller indtil rejerne er gennemtilberedte.
Anret karry i skåle.
Top med persille.
Drys med cashewnødder og purløg.