Japansk inspireret laksebowl
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Japansk inspireret laksebowl

Japansk inspireret laksebowl

med 'sushi-style'-ris og ponzu-grøntsager

I aften frister vi med en hurtigt tilberedt bowl med asiatiske smager. Vi bygger vores bowl med sushi-style ris med jasminris, sukker og hvidvinseddike, gulerod, agurk med ponzudressing, syltet løg med chili og lime, røget laks, frisk avocado med sesamfrø, og spicy asiatisk mayonnaise.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Fisk
Hvede
Soja
Gluten
Sulfitter
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Lime

150 g

Jasminris

1 stk

Avocado

1 stk

Agurk

100 g

Koldrøget laks

(Indeholder Fisk)

15 ml

Ponzudressing

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten, Sulfitter)

50 g

Vegansk asiatisk mayonnaise

(Indeholder Soja, Hvede, Gluten, Sesam)

12 ml

Hvidvinseddike

(Indeholder Sulfitter)

½ g

Chiliflager

½ stk

Rødløg

1 stk

Gulerod

10 g

Sesamfrø

(Indeholder Sesam Kan indeholde Hvede, Byg, Nødder, Gluten, Spelt, Kamut, Jordnødder, Havre, Rug)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

¼ tsk

Salt til syltning

½ tsk

Sukker til syltning

1 tsk

Sukker til ris

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3148 kJ
Kalorier (kcal)752 kcal
Fedt36.2 g
Mættet fedt6.5 g
Kulhydrat78.3 g
Sukker12.1 g
Protein20.9 g
Salt4.3 g

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Sylt løg
2

Imens, halver lime.

Skær rødløg i tynde, halve skiver.

Bland salt, sukker, chiliflager og limesaft i en lille skål.

Vend rødløg i skålen, og stil til side.

TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Forbered gulerod
3

Skræl gulerod og agurk til lange, tynde bånd, og hak det sidste stykke fint.

Lav ponzugrøntsager
4

Bland gulerod, agurk og ponzudressing i en mellemstor skål.

Forbered avocado
5

Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i tynde skive.

Rør sukker og hvidvinseddike i gryden med ris lige inden servering.

Server
6

Anret ris i dybe tallerkener.

Top med rødløg, røget laks, avocado og ponzugrøntsager.

Top avocado med sesamfrø og et nip salt.

Server med asiatisk mayonnaise.