Blev du fanget af det spændende navn på denne ret? Vi lover at du ikke bliver skuffet over resultatet. Vi laver pulled pork med ingefær, hvidløg, misopasta, sojasauce og fishsauce, og tilsætter derefter udonnudler og limesaft. Vi serverer vores pulled pork-ramen med stegte østershatte, syltet gulerod og friske sukkerærter, forårsløg og chili.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
200 g
Østershatte
300 g
Pulled pork
150 g
Udonnudler
(Indeholder Gluten, Hvede)
1 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Ingefær
½ pose
Sukkerærter
½ stk
Lime
60 g
Misopasta
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
10 ml
Fish sauce
(Indeholder Fisk)
8 g
Kyllingebouillon
25 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
1 stk
Gulerod
1 stk
Rød chili
12.5 ml
Hvidvinseddike
(Indeholder Sulfitter)
2 stk
Forårsløg
1 spsk
Vand (trin 1)
½ tsk
Sukker (trin 1)
5 dl
Vand (trin 3)
1 tsk
Sukker (trin 3)
Skær gulerod (uskrællet) i tynde stave.
Bland hvidvinseddike [1/2 pakke, 2P], sukker [1/2 tsk | 1 tsk], vand [1 spsk | 2 spsk] og et nip salt i en lille skål.
Vend gulerod i skålen.
Hæld lage fra inden servering.
Imens, hak svampe groft.
Opvarm en smule olivenolie i en stor gryde på høj varme.
Steg svampe i 3-4 min, eller indtil brunet.
Krydr med salt og peber, og overfør til en tallerken.
Imens, riv ingefær (uskrællet) fint.
Pres eller hak hvidløg fint.
Kom svinekød (inklusive lage fra pakken), vand [5 dl | 10 dl], ingefær [2 tsk | 4 tsk], hvidløg, misopasta, sojasauce, kyllingebouillon, sukker [1 tsk | 2 tsk] og fish sauce i samme gryde, og varm op på middelhøj varme.
Lad simre under låg i 10-12 min på middel varme.
Træk kødet i strimler med to gafler i gryden.
Imens, bring en anden gryde med saltet vand i kog.
Kog nudler i 4-6 min, eller indtil bløde, og hæld vand fra.
Skyl nudler under koldt vand i en si.
TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.
Snit forårsløg fint.
Halve sukkerærter [1/2 pose, 2P] på langs.
Halver lime [½ stk, 2P].
Flæk chili, fjern kerner, og skær i tynde skiver.
Tilsæt nudler og limesaft [1 spsk | 2 spsk] til gryden lige inden servering, og vend sammen.
Anret nudler i dybe tallerkener.
Top med pulled pork, svampe, sukkerærter og gulerod.
Drys med forårsløg og chili.
TIP: Spring chilien over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.