Juicy chicken with pepper sauce
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Juicy chicken with pepper sauce

with roasted vegetables and long grain rice

Indånd de rige aromaer fra denne klassiker, der har fået en eksotisk ansigtsløftning. Den brunede kylling kommer på en seng af vidunderligt smukke, vilde basmatiris, der får dit kulinariske hjerte til at smelte.

Tags:
Nem
Hvedefri
Børnevenlig
Proteinrig
Allergener:
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Langkornede hvide ris

½ stk

Zucchini

4 g

Kyllingebouillon

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

1 stk

Rødbede

1 pose

Purløg

280 g

Kyllingebryst

½ stk

Rødløg

2 stk

Gulerod

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

¼ tsk

Salt til kød

1 spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2981 kJ
Kalorier (kcal)712 kcal
Fedt21.6 g
Mættet fedt9.5 g
Kulhydrat84.4 g
Sukker17 g
Protein43.7 g
Salt3.8 g

Fremgangsmåde

1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft.Bring vand, ris og et nip salt i kog i en gryde.Sænk til lav varme. Lad simre under låg i 10 min.Tag gryden af varmen. Lad risene hvile under låg i 12 min, eller indtil vandet er absorberet.

2

Skær zucchini i halve skiver.Skær rødløg i både.Skær gulerod (uskrællet) i stave.Skær peberfrugt i strimler.Hak purløg fint.

3

Fordel zucchini, rødløg, gulerod og peberfrugt på en bageplade med bagepapir.Dryp med olivenolie. Krydr med salt og peber.Vend sammen.Bag i ovnen i 25-30 min.

Steg kylling
4

Smelt en stor klat smør med en smule olivenolie i en stegepande ved middelhøj varme.Steg kylling i 5-6 min på hver side.Krydr med salt og peber. Stil til side på en tallerken.

Lav pebersauce
5

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande ved middellav varme.Tilsæt madlavningsfløde og bouillon. Krydr med friskkværnet peber. Lad simre i 3-4 min.Tilsæt purløg og et nip salt.

6

Anret ris, ovnbagte grøntsager og kylling på tallerkener.Top med pebersauce.