Indånd de rige aromaer fra denne klassiker, der har fået en eksotisk ansigtsløftning. Den brunede kylling kommer på en seng af vidunderligt smukke, vilde basmatiris, der får dit kulinariske hjerte til at smelte.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
150 g
Langkornede hvide ris
½ stk
Zucchini
4 g
Kyllingebouillon
150 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
1 stk
Rødbede
1 pose
Purløg
280 g
Kyllingebryst
½ stk
Rødløg
2 stk
Gulerod
3 dl
Vand til ris
½ tsk
Salt til ris
¼ tsk
Salt til kød
1 spsk
Olie til stegning
¼ tsk
Salt til sauce
Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft.Bring vand, ris og et nip salt i kog i en gryde.Sænk til lav varme. Lad simre under låg i 10 min.Tag gryden af varmen. Lad risene hvile under låg i 12 min, eller indtil vandet er absorberet.
Skær zucchini i halve skiver.Skær rødløg i både.Skær gulerod (uskrællet) i stave.Skær peberfrugt i strimler.Hak purløg fint.
Fordel zucchini, rødløg, gulerod og peberfrugt på en bageplade med bagepapir.Dryp med olivenolie. Krydr med salt og peber.Vend sammen.Bag i ovnen i 25-30 min.
Smelt en stor klat smør med en smule olivenolie i en stegepande ved middelhøj varme.Steg kylling i 5-6 min på hver side.Krydr med salt og peber. Stil til side på en tallerken.
Opvarm en smule olivenolie i en stegepande ved middellav varme.Tilsæt madlavningsfløde og bouillon. Krydr med friskkværnet peber. Lad simre i 3-4 min.Tilsæt purløg og et nip salt.
Anret ris, ovnbagte grøntsager og kylling på tallerkener.Top med pebersauce.