topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Klassisk bøf bourguignon

Klassisk bøf bourguignon

med stegte svampe og blød hvidløgsmos

Bøf bourguignon er en fransk opskrift på en fyldig kødgryderet med vin. Retten er fransk husmandskost og kommer oprindeligt fra Bourgogne-regionen. Vores version indeholder løg, gulerod og svampe, udover kød og vin. Cremet hvidløgsmos og frisk persille passer perfekt til.

Allergener:
Sulfitter
Hvede
Soja
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid40 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Hvide Løjer & Urter

60 g

Rødvinssauce

(Indeholder Sulfitter)

4 g

Kyllingebouillon

100 g

Champignon

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

1 stk

Hvidløgsfed

1 dåse

Tomatpuré

300 g

Pulled beef

1 stk

Løg

1 stk

Gulerod

500 g

Kartofler

1 pose

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 spsk

Mælk til mos

½ tsk

Salt til mos

1 spsk

Smør til grøntsager

1 spsk

Olie til grøntsager

½ dl

Vand til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2812 kJ
Kalorier (kcal)672 kcal
Fedt29.7 g
Mættet fedt11.1 g
Kulhydrat66.8 g
Sukker17.1 g
Protein36.5 g
Salt6.7 g

Fremgangsmåde

Lav hvidløgsmos
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Skræl kartoffel, og skær i 2 cm tern. Skræl hvidløg.

Kog kartofler og hvidløg i 11-13 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv. Hæld vand fra, og tilsæt mælk, salt og et nip peber. Mos med en kartoffelmoser eller gaffel, og stil til side med låg på.

TIP: Tilsæt en klat smør for en mere cremet mos.

Steg svampe
2

Hak svampe groft.

Smelt smør i en stor gryde på middelhøj varme.

Steg svampe i 3-4 min, eller indtil brunet.

Tilsæt Hvide Løjer & Urter, og steg videre i 30 sek, eller indtil velduftende.

Krydr med et nip salt og peber, og overfør til en skål.

Steg løg og gulerod
3

Imens, skær løg i tynde, halve skiver.

Hak gulerod (uskrællet) fint.

Opvarm olivenolie i samme gryde på middelhøj varme.

Steg løg og gulerod i 2-3 min, eller indtil let bløde.

Tilbered kød
4

Sænk til middel varme.

Tilsæt oksekød (inklusive lage fra pakken) rødvinssauce, sojasauce, tomatpuré, kyllingebouillon og vand, og lad simre under låg i 10-12 min.

Træk kødet i strimler med en ske i gryden.

Tilsæt svampe
5

Hak persille groft.

Vend svampe i gryden med kød lige inden servering.

Server
6

Anret hvidløgsmos og bøf bourguignon i dybe tallerkener.

Drys med persille.