topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Kokoskarry

Kokoskarry

med linser, cashewnødder & koriander

Varier din aftensmad med en hurtig, lækker vegetarisk karry på linser og velsmagende kokossauce. Karryen koges sammen på friske grøntsager, ingefær og hvidløg. Retten toppes med crunchy cashewnødder og frisk koriander, og med ét har du en smagsfest at glæde dig til - og den står klar på spisebordet på kun 20 minutter.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Sennep
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

100 g

Basmatiris

2 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Løg

1 stk

Ingefær

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

1 stk

Gulerod

2 stk

Tomat

1 pakke

Grønne linser

4 g

Curry-On

20 g

Gul karrypasta

(Indeholder Sennep)

200 ml

Kokosmælk

1 pose

Koriander

40 g

Cashewnødder

4 g

Grøntsagsbouillon

75 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)617 kcal
Energi (kJ)2580 kJ
Fedt33.55 g
Mættet fedt20.4 g
Kulhydrat43.8 g
Sukker14.7 g
Protein26.85 g
Salt4.6 g

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand* [3 dl | 6 dl] og grøntsagsbouillon i kog i en gryde. Tilsæt ris, og sænk til lav varme. Lad simre under låg i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

Forbered grøntsager
2

Hak hvidløg og løg fint. Riv ingefær fint. Riv gulerod (uskrællet) groft. Hak tomat groft. Skyl linser under koldt vand* i en si.

Steg grøntsager
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg løg, gulerod og tomat i 3-4 min.

Lav kokoskarry
4

Tilsæt ingefær, hvidløg, Curry-on og karrypasta, og steg i 1 min. Tilsæt linser, kokosmælk og sojasauce, og lad simre i 4-5 min, eller indtil let tyknet. Smag til med salt* og peber*.

Hak koriander
5

Hak koriander groft. Hak cashewnødder groft.

Server
6

Anret ris og kokoskarry i dybe tallerkener. Top med yoghurt og cashewnødder. Drys med koriander.