Krydret kylling og enchiladasauce
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Krydret kylling og enchiladasauce

Krydret kylling og enchiladasauce

med dampede ris og græsk ost

Er du vild med det mexicanske køkken, så er denne farverige ret lige noget for dig. Mørt kyllingebryst i varmende enchiladasauce, akkompagneret af luftige jasminris og en uimodståelig salat. Top med græsk ost, og enhver mexicaner ville nikke anerkendende og give 'thumbs up'.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Jasminris

280 g

Kyllingebryst

4 g

Panamad

100 g

Enchiladasauce

50 g

Græsk salatost

(Indeholder Mælk)

1 stk

Tomat

30 g

Spinat

1 stk

Gulerod

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

½ spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

¼ tsk

Salt til kød

½ spsk

Olie til stegning

1 spsk

Smør til sauce

1 dl

Vand til sauce

¼ tsk

Salt til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2778 kJ
Kalorier (kcal)664 kcal
Fedt21.6 g
Mættet fedt9.7 g
Kulhydrat70.4 g
Sukker8.2 g
Protein45 g
Salt5.1 g

Redskaber

Stegepande
Medium Saucepan

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Lav salat
2

Imens, skyl spinat.

Skræl gulerod til lange, tynde bånd, og hak det sidste stykke fint.

Bland spinat, gulerod, olivenolie, salt og et nip peber i en mellemstor skål.

Forbered kylling
3

Læg kylling mellem to stykker bagepapir, bank flad (ca. 2 cm) med en kødhammer eller kagerulle, og krydr med Panamad, salt og et nip peber.

Steg kylling
4

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg kylling i 2 min på hver side, eller indtil brunet.

Sænk til middel varme, og steg videre i 2-3 min på hver side, eller indtil gennemstegt.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Lav sauce
5

Imens, hak tomat groft.

Tilsæt tomat, enchiladasauce, smør, vand, salt og et nip peber til stegepanden, og lad simre i 1 min, eller indtil smørret er smeltet.

Server
6

Anret kylling, ris og salat i skåle.

Top kylling med enchiladasauce og smuldret salatost.