Hvem kan sige nej til kylling, gulerødder og zucchini stegt med bacon? Når kylling, grøntsager og bacon er stegt, blander vi creme fraiche i, og så har vi en lækker cremet sauce på få minutter. Vi serverer med kogte kartofler & forårsløg, og så kan den kulinariske fest begynde!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
4 g
Kyllingebouillon
1 stk
Zucchini
400 g
Små kartofler
280 g
Kyllingebryst
½ pakke
Crème fraiche
(Indeholder Mælk)
70 g
Bacon, tern
1 stk
Gulerod
1 stk
Forårsløg
efter behov
Smør (trin 2)
1.5 spsk
Hvedemel (trin 4)
1.5 dl
Vand (trin 5)
¼ tsk
Salt (trin 4)
Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Halver kartofler (uskrællet).
Kog kartofler i 12-15 min, eller indtil møre. Hæld vand fra, tilsæt en klat smør*, og krydr med et nip salt* og peber*. Hak gulerod (uskrællet) og zucchini fint. Snit forårsløg fint.
Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg bacon [1/2 pakke, 2P], gulerod og zucchini i 3-4 min, og overfør til en skål.
Bland hvedemel* [1,5 spsk | 3 spsk], salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et stort nip peber* på en tallerken. Vend kylling på tallerkenen. Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Steg kylling i 2-3 min på hver side, eller indtil brunet. Tilsæt vand* [1,5 dl | 3 dl] og bouillon til stegepanden, og bring i kog. Lad simre i 5 min på middelhøj varme.
Tilsæt grøntsager og bacon, og lad simre videre i 3-4 min, eller indtil kyllingen er gennemstegt. Tag stegepanden af varmen. Tilsæt creme fraiche [2 spsk | 4 spsk], og smag til med salt* og peber*. VIGTIGT: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Anret kartofler og kylling i dybe tallerkener. Top med sauce og grøntsager. Drys med forårsløg.