topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Kyllingebryst

Kyllingebryst

med bacon & kartofler

Hvem kan sige nej til kylling, gulerødder og zucchini stegt med bacon? Når kylling, grøntsager og bacon er stegt, blander vi creme fraiche i, og så har vi en lækker cremet sauce på få minutter. Vi serverer med kogte kartofler & forårsløg, og så kan den kulinariske fest begynde!

Tags:
Børnevenlig
Allergener:
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Kyllingebouillon

1 stk

Zucchini

400 g

Små kartofler

280 g

Kyllingebryst

½ pakke

Crème fraiche

(Indeholder Mælk)

70 g

Bacon, tern

1 stk

Gulerod

1 stk

Forårsløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

efter behov

Smør (trin 2)

1.5 spsk

Hvedemel (trin 4)

1.5 dl

Vand (trin 5)

¼ tsk

Salt (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)575 kcal
Energi (kJ)2407 kJ
Fedt22.61 g
Mættet fedt11.2 g
Kulhydrat45.04 g
Sukker5.7 g
Protein45.98 g
Salt2.5 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Halver kartofler (uskrællet).

2

Kog kartofler i 12-15 min, eller indtil møre. Hæld vand fra, tilsæt en klat smør*, og krydr med et nip salt* og peber*. Hak gulerod (uskrællet) og zucchini fint. Snit forårsløg fint.

Steg bacon & grøntsager
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg bacon [1/2 pakke, 2P], gulerod og zucchini i 3-4 min, og overfør til en skål.

Steg kylling
4

Bland hvedemel* [1,5 spsk | 3 spsk], salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et stort nip peber* på en tallerken. Vend kylling på tallerkenen. Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Steg kylling i 2-3 min på hver side, eller indtil brunet. Tilsæt vand* [1,5 dl | 3 dl] og bouillon til stegepanden, og bring i kog. Lad simre i 5 min på middelhøj varme. 

Tilsæt grøntsager & bacon
5

Tilsæt grøntsager og bacon, og lad simre videre i 3-4 min, eller indtil kyllingen er gennemstegt. Tag stegepanden af varmen. Tilsæt creme fraiche [2 spsk | 4 spsk], og smag til med salt* og peber*. VIGTIGT: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Server
6

Anret kartofler og kylling i dybe tallerkener. Top med sauce og grøntsager. Drys med forårsløg.