Cacciatore betyder “jæger” på italiensk, og en ægte “jægergryde” er fyldig og smagfuld, med masser af spændende ingredienser. Vores cacciatore indeholder kylling, løg, gulerod, tomat, spaghetti og masser af skønne krydderier. Vi topper med revet ost, kalamataoliven og frisk basilikum, og så er maden klar til at nydes.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
300 g
Kyllingebryststrimler
1 pakke
Spaghetti
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Soja)
1 stk
Gulerod
1 stk
Løg
½ pakke
Hakkede tomater
4 g
Middelhavsdrøm
4 g
Hvide Løjer & Urter
35 g
Kalamataoliven
1 pose
Basilikum
20 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
1 spsk
Olivenolie (trin 3)
¼ tsk
Salt (trin 3)
½ tsk
Sukker (trin 5)
1 spsk
Smør (trin 5)
¼ tsk
Salt (trin 5)
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'.
Gem en smule pastavand [1 dl | 2 dl], og hæld resten fra.
TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.
Imens, hak løg fint.
Riv gulerod (uskrællet) groft.
Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg kylling, løg og gulerod med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i 4-5 min, eller indtil brunet og gennemstegt.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Imens, hak oliven [1/2 pakke, 2P] groft.
Hak basilikum groft.
Tilsæt hakkede tomater [1/2 pakke, 2P], pastavand, Hvide Løjer & Urter, Middelhavsdrøm, sukker [1/2 tsk | 1 tsk], smør [1 spsk | 2 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber til stegepanden, og lad simre i 3-4 min, eller indtil let tyknet.
Tilsæt pasta, og vend sammen.
TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis pastaen virker tør.
Anret pasta i dybe tallerkener.
Top med finrevet ost, oliven og basilikum.
TIP: Spring olivenen over, eller brug mindre, hvis du ikke er til smagen.