Kyllingepasta alla cacciatore
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Kyllingepasta alla cacciatore

Kyllingepasta alla cacciatore

med kalamataoliven og finrevet ost

Cacciatore betyder “jæger” på italiensk, og en ægte “jægergryde” er fyldig og smagfuld, med masser af spændende ingredienser. Vores cacciatore indeholder kylling, løg, gulerod, tomat, spaghetti og masser af skønne krydderier. Vi topper med revet ost, kalamataoliven og frisk basilikum, og så er maden klar til at nydes.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Kyllingebryststrimler

1 pakke

Spaghetti

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Soja)

1 stk

Gulerod

1 stk

Løg

½ pakke

Hakkede tomater

4 g

Middelhavsdrøm

4 g

Hvide Løjer & Urter

35 g

Kalamataoliven

1 pose

Basilikum

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 3)

½ tsk

Sukker (trin 5)

1 spsk

Smør (trin 5)

¼ tsk

Salt (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3189 kJ
Kalorier (kcal)762 kcal
Fedt24.4 g
Mættet fedt8.4 g
Kulhydrat77.7 g
Sukker14.2 g
Protein53.9 g
Salt3 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog. 

Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'. 

Gem en smule pastavand [1 dl | 2 dl], og hæld resten fra.

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Forbered grøntsager
2

Imens, hak løg fint.

Riv gulerod (uskrællet) groft.

Steg kylling
3

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg kylling, løg og gulerod med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i 4-5 min, eller indtil brunet og gennemstegt. 

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Forbered råvarer
4

Imens, hak oliven [1/2 pakke, 2P] groft.

Hak basilikum groft.

Lav sauce
5

Tilsæt hakkede tomater [1/2 pakke, 2P], pastavand, Hvide Løjer & Urter, Middelhavsdrøm, sukker [1/2 tsk | 1 tsk], smør [1 spsk | 2 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber til stegepanden, og lad simre i 3-4 min, eller indtil let tyknet.

Tilsæt pasta, og vend sammen.

TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis pastaen virker tør.

Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener.

Top med finrevet ost, oliven og basilikum. 

TIP: Spring olivenen over, eller brug mindre, hvis du ikke er til smagen.