topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Kyllingerisotto

Kyllingerisotto

med karamelliserede cherrytomater, pecorino & basilikum

Lad middagen gøre jobbet med en drømmende kyllingerisotto, hvis bløde karamelliserede cherrytomater tager sindet på en smagsrejse til sydlige breddegrader sammen med frisk basilikum og revet ost.

Allergener:
Hvede
Soja
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid1 time
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Kyllingebouillon

150 g

Risottoris

300 g

Kyllingelårfilet

2 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Løg

250 g

Cherrytomater

15 ml

Balsamico

1 stk

Citron

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

20 g

Pecorino Romano-ost

1 pose

Basilikum

60 g

Spinat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 tsk

Sukker

5 dl

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)302 kcal
Energi (kJ)1262 kJ
Fedt0.45 g
Mættet fedt0.1 g
Kulhydrat66.14 g
Sukker5.2 g
Protein6.34 g
Salt1.9 g

Fremgangsmåde

Mariner kylling
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Bring en kedel med vand* i kog. Riv citronskal [1/2 tsk, 2 pers. | 1 tsk, 4 pers.]. Bland citronskal, soja og 1-2 spsk olivenolie* i en skål. Fjern overskydende fedt fra kylling. Skær i 1 cm tykke strimler. Vend i marinade.

Hak løg
2

Hak løg fint. Hak hvidløg fint. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg løg og hvidløg i 2 min. Opløs kyllingebouillon i kogende vand* i en skål.

Tilbered risottoris
3

Tilsæt ris. Steg i 1 min. Tilsæt 1 dl bouillon. Rør rundt. Lad risene simre og absorbere væsken. Tilsæt yderligere 1 dl bouillon. Gentag i 35-40 min, eller indtil risene er møre. 

Bag cherrytomater
4

Læg cherrytomater i et ildfast fast. Tilsæt balsamico, sukker* og en smule olivenolie*. Bag i ovnen i 15-20 min, eller indtil tomaterne er bløde og karamelliserede. Fordel kylling i et anden ildfast fad. Bag i ovnen i 15-20 min.

Tilsæt spinat
5

Riv pecorino fint (gem lidt til anretning). Skær citron i både. Vend kylling, pecorino, spinat og en klat smør* i risottoen. Rør indtil osten er smeltet og spinaten er faldet sammen. Smag til med salt* og peber*.

Server
6

Anret risotto på tallerkener. Top med cherrytomater, basilikumblade, en skvæt citronsaft og resterende pecorino.