Linsebolognese
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Linsebolognese

Linsebolognese

med vilde ris & creme fraiche

Nyd cajun-aromaerne fra vores vegetariske bolognese på grønne linser, der fører dig hele vejen til planterigets grønne marker. Vilde ris og afkølende creme fraiche kommer til sin fulde ret, når noterne af bladpersille og salvie afslutter dette naturlige mesterværk.

Tags:
Vegetarisk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid40 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 pakke

Hakkede tomater

75 g

Crème fraiche

1 pakke

Grønne linser

1 stk

Gulerod

1 pose

Bredbladet persille

2 g

Ay Cajun-ba

15 ml

Balsamico

100 g

Vilde basmatiris

4 g

Grøntsagsbouillon

1 stk

Løg

2 stk

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 tsk

Sukker

2.5 dl

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)190 kcal
Energi (kJ)794 kJ
Fedt0.92 g
Mættet fedt0.2 g
Kulhydrat24.43 g
Sukker3.6 g
Protein15.73 g
Salt1.7 g

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand* i kog i en gryde. Tilsæt ris, rør rundt, dæk til med låg, og sænk til lav varme. Kog ris i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad risene hvile i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

Forbered grøntsager
2

Hak løg fint. Hak hvidløg fint. Skræl gulerod, og skær i tern. Dræn linser i et dørslag.

Steg grøntsager
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved høj varme. Steg løg og hvidløg i 3-4 min. Tilsæt gulerod og cajun (stærk!), og steg videre i 3-4 min.

Hak urter
4

Hak persille (med stilk) fint. Hak salvieblade fint.

Lav bolognese
5

Tilsæt salvie, linser, hakkede tomater, grøntsagsbouillon, vand*, sukker* og balsamico, og lad simre i 15-20 min. Tilsæt creme fraiche [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.], når der er 5 min tilbage, og rør rundt. Smag til med salt* og peber*. 

Server
6

Anret linsebolognese i dybe tallerkener, og top med creme fraiche, persille og friskkværnet peber*.