Lun avocado- og peberfrugtsalat
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Lun avocado- og peberfrugtsalat

Lun avocado- og peberfrugtsalat

med græsk salatost og basilikumpesto

I aften frister vi med en lun og fyldig salat med ovnbagt kartoffel og peberfrugt med middelhavskrydderier som vi vender med friske cherrytomater, spinat og balsamicodressing. Vi topper salaten med salatost, basilikumpesto med hvidløg og revet ost og græskarkerner.

Allergener:
Sulfitter
Mælk
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Avocado

125 g

Cherrytomater

4 g

Middelhavsdrøm

30 g

Spinat

10 g

Græskarkerner

(Kan indeholde Spelt, Jordnødder, Sesam, Hvede, Havre, Nødder, Byg, Kamut, Rug)

500 g

Kartofler

1 stk

Hvidløgsfed

12 ml

Balsamico

(Indeholder Sulfitter)

1 pose

Basilikum

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

100 g

Græsk salatost

(Indeholder Mælk)

1 stk

Peberfrugt

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

½ tsk

Sukker til dressing

1 spsk

Olie til dressing

¼ tsk

Salt til dressing

2 spsk

Olie til sauce

¼ tsk

Salt til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3244 kJ
Kalorier (kcal)775 kcal
Fedt48.6 g
Mættet fedt16.1 g
Kulhydrat58.6 g
Sukker14.2 g
Protein21.1 g
Salt3.8 g

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern, og fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med Middelhavsdrøm, salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader hvis de er overfyldte

Forbered grøntsager
2

Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i tynde skiver.

Halver cherrytomater.

Skyl spinat.

Hak basilikum fint.

Pres eller hak hvidløg fint.

Skær peberfrugt i 1 cm strimler.

Bag peberfrugt
3

Vend kartofler med peberfrugt på bagepladen, når kartoflerne har 10 min tilbage, og bag i resterende tid.

Lav dressing
4

Bland balsamico, sukker, olivenolie, salt og et nip peber i en stor skål.

Bland basilikum, hvidløg, finrevet ost, olivenolie, salt og et nip peber i en lille skål.

Lav salat
5

Tag færdigbagte kartofler og peberfrugt ud af ovnen, og lad køle af i 2-3 min.

Vend kartofler, peberfrugt, cherrytomater og spinat i skålen med dressing.

Server
6

Anret salat i dybe tallerkener.

Top med smuldret salatost, græskarkerner,avocado og basilikumpesto.